Miguel Muñoz guanya l’Open Escacs Actius Ciutat de Rubí-Memorial Jesús Emilio Fortes
Esports | 27 de juny de 2014

REDACCIÓ
Imatge de família de tots els guanyadors de l’Open, dedicat a la memòria de Jesús E. Fortes, que ens va deixar fa dos anys. / Cedida
Un total de 60 jugadors van participar dissabte passat en el 2n Open d’Escacs Actius Ciutat de Rubí - Memorial Jesús Emilio Fortes, disputat a les instal·lacions de l’AE Rubinenca. El torneig va ser un èxit de participació i entre els jugadors hi havia els grans Mestres peruans Cristian Cruz Sánchez i Miguel Muñoz Pantoja; els Mestres Internacionals Filemón Cruz Estrada, de Perú, i José Ánguel Guerra, de Cuba, així com els Mestres FIDE Arian González, de Cuba, i Francisco Javier García, de Espanya. El guanyador de l’Open va ser Miguel Muñoz, qui també va proclamar-se campió a la primera edició, mentre que el segon classificat va ser Cristian Cruz i el tercer Arian González.
Cal destacar l’actuació dels jugadors locals Hilario Serrano, cinquè classificat amb 6 punts dels nou possibles i Rafael Martínez Ferrer, sisè classificat, també amb 6 punts, tots dos empatats a punts amb el quart classificat.

També els joves jugadors locals Issa Sane, de 15 anys, Isaac Calvo, de 8 anys, i Josep Esquerra, de 15 anys, van donar sorpreses agradables jugant de forma brillant contra jugadors experimentats.
Aquesta edició va comptar amb la novetat que els menors de 14 anys van tenir un grup propi amb la participació de 10 nens que van disputar el torneig pel sistema tancat, tots contra tots. La guanyadora va ser Judith Serrano, seguida de David Segarra i Lara García. / DdR
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
Un centenar de manifestants es concentren a Rubí per reclamar una millora de l’atenció al sistema sanitari públic