Miguel Muñoz guanya l’Open Escacs Actius Ciutat de Rubí-Memorial Jesús Emilio Fortes
Esports | 27 de juny de 2014

REDACCIÓ
Imatge de família de tots els guanyadors de l’Open, dedicat a la memòria de Jesús E. Fortes, que ens va deixar fa dos anys. / Cedida
Un total de 60 jugadors van participar dissabte passat en el 2n Open d’Escacs Actius Ciutat de Rubí - Memorial Jesús Emilio Fortes, disputat a les instal·lacions de l’AE Rubinenca. El torneig va ser un èxit de participació i entre els jugadors hi havia els grans Mestres peruans Cristian Cruz Sánchez i Miguel Muñoz Pantoja; els Mestres Internacionals Filemón Cruz Estrada, de Perú, i José Ánguel Guerra, de Cuba, així com els Mestres FIDE Arian González, de Cuba, i Francisco Javier García, de Espanya. El guanyador de l’Open va ser Miguel Muñoz, qui també va proclamar-se campió a la primera edició, mentre que el segon classificat va ser Cristian Cruz i el tercer Arian González.
Cal destacar l’actuació dels jugadors locals Hilario Serrano, cinquè classificat amb 6 punts dels nou possibles i Rafael Martínez Ferrer, sisè classificat, també amb 6 punts, tots dos empatats a punts amb el quart classificat.

També els joves jugadors locals Issa Sane, de 15 anys, Isaac Calvo, de 8 anys, i Josep Esquerra, de 15 anys, van donar sorpreses agradables jugant de forma brillant contra jugadors experimentats.
Aquesta edició va comptar amb la novetat que els menors de 14 anys van tenir un grup propi amb la participació de 10 nens que van disputar el torneig pel sistema tancat, tots contra tots. La guanyadora va ser Judith Serrano, seguida de David Segarra i Lara García. / DdR
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial