Arriba l'espectacle infantil ‘Tubs...?’, de la companyia La Tal
Cultura | 7 de novembre de 2014

REDACCIÓ
‘Tubs...?’ és una obra que la companyia ja va estrenar a Rubí a finals dels anys 90. / La Tal
La companyia La Tal és sinònim de diversió assegurada per al públic infantil. Els rubinencs Enric Caso i Jordi Magdaleno porten els seus espectacles arreu del món i aquest mes de novembre faran una parada a Rubí. Serà per protagonitzar al teatre municipal La Sala l’espectacle ‘Tubs...?’, que ja van estrenar a la ciutat a finals dels anys 90. “Madaleno i Melindro fan dos experiments, un per viatjar i l’altre... forma part de l’espectacle”, explica Jordi Magdaleno. Es tracta d’un muntatge de pallassos, amb un llenguatge de teatre visual i d’objectes, molt similar al que la companyia acostuma a utilitzar.

Dirigit a un públic familiar, ‘Tubs...?’ arriba a La Sala el diumenge 9 de novembre a les 12.30 hores. El preu de les entrades és de 4 euros per als socis de La Xarxa, i de 5 per als no socis. Les entrades es poden adquirir mitja hora abans de l’espectacle a les taquilles del teatre municipal La Sala.
Els rubinencs més internacionals
Els dos rubinencs que formen la companyia La Tal properament aniran a les Canàries, a Madrid, a Bèlgica i a Andorra a mostrar el seus dos espectacles més actuals: Carrillón i The Incredible Box, que ja s’han estrenat a mig món. Sens dubte, Jordi Magdaleno i Enric Caso són dos dels pallassos catalans més internacionals.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Festa de la tardor a l’edifici Ressò de Sant Muç
“El carrer Puigmal s’enfonsa davant la passivitat de l’Ajuntament”
Es pintarà un banc ‘trans’ a Salvador Allende per homenatjar Alan Montoliu
Rubí es planteja formar part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona
Gracia Pérez publica ‘El tapiz de un tiempo’
El Moviment per unes pensions dignes reconeix alguns avanços, però no desistirà en les seves reivindicacions