Arriba l'espectacle infantil ‘Tubs...?’, de la companyia La Tal
Cultura | 7 de novembre de 2014

REDACCIÓ
‘Tubs...?’ és una obra que la companyia ja va estrenar a Rubí a finals dels anys 90. / La Tal
La companyia La Tal és sinònim de diversió assegurada per al públic infantil. Els rubinencs Enric Caso i Jordi Magdaleno porten els seus espectacles arreu del món i aquest mes de novembre faran una parada a Rubí. Serà per protagonitzar al teatre municipal La Sala l’espectacle ‘Tubs...?’, que ja van estrenar a la ciutat a finals dels anys 90. “Madaleno i Melindro fan dos experiments, un per viatjar i l’altre... forma part de l’espectacle”, explica Jordi Magdaleno. Es tracta d’un muntatge de pallassos, amb un llenguatge de teatre visual i d’objectes, molt similar al que la companyia acostuma a utilitzar.

Dirigit a un públic familiar, ‘Tubs...?’ arriba a La Sala el diumenge 9 de novembre a les 12.30 hores. El preu de les entrades és de 4 euros per als socis de La Xarxa, i de 5 per als no socis. Les entrades es poden adquirir mitja hora abans de l’espectacle a les taquilles del teatre municipal La Sala.
Els rubinencs més internacionals
Els dos rubinencs que formen la companyia La Tal properament aniran a les Canàries, a Madrid, a Bèlgica i a Andorra a mostrar el seus dos espectacles més actuals: Carrillón i The Incredible Box, que ja s’han estrenat a mig món. Sens dubte, Jordi Magdaleno i Enric Caso són dos dels pallassos catalans més internacionals.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial