Les empreses de Rubí Chiorino Ibérica, Chimigraf Ibérica i Campos Estela, guardonades amb els Premis Cambra 2015
Economia | 18 de maig de 2015

REDACCIÓ
Chiorino Ibérica, durant la celebració dels 25 anys al 2013. / Arxiu
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha fet públic el nom de 10 empreses guardonades amb els Premis Cambra, concretament de les 5 categories obertes a la participació. Entre aquestes hi ha el nom de tres empreses de Rubí, Chiorino Ibérica, Chimigraf Ibérica i Campos Estela.

Chiorino Iberica Sau, de Rubí, rebrà un dels dos Premis a la Iniciació a la internacionalització, com també ho farà la firma Baraka Club de Viatges SL, de Terrassa. L’empresa rubinenca es dedica a la manipulació i confecció de bandes transportadores i corretges de transmissió per a la indústria alimentària, d’embalatge, paperera i logística. El jurat ha premiat el seu esforç i l’evolució del seu procés d’internacionalització a partir d’una estratègia definida que l’ha portat a consolidar la seva presència en nous mercats, així com la seva quota de mercat internacional.

Els premis a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament han estat per Chimigraf Ibérica SL, de Rubí; i DIM Water Solutions, SL, de Vacarisses. La companyia rubinenca es dedica al desenvolupament de tintes intel•ligents per a la indústria gràfica, i ha estat guardonada pel seu esforç innovador i l’aposta ferma per l’R+D+I com una via de progrés que ha desenvolupat a partir de recursos propis i d’estratègies de col·laboració amb centres tecnològics de referència. En total, al 2014 ha desenvolupat 9 projectes innovadors.

En la categoria de Compromís i Sostenibilitat, el premi ha recaigut en Campos Estela SL, de Rubí; i Integrated Service Solutions SL, de Sant Cugat. Campos Estela és una empresa del sector de la restauració especialitzada en servei d’àpats i serveis de suport de lleure als menjadors escolars. La Cambra ha estat guardonada pel seu projecte Empenta-Empremta de sensibilització mediambiental a les escoles i contra el malbaratament alimentari, així com pel compromís amb el sistema educatiu per promoure un estil de vida saludable, a més d’afavorir la cohesió social i fomentar el respecte pel medi ambient a través d’una política de Responsabilitat Social Empresarial.

Pel que fa a la categoria de Trajectòria Internacional Consolidada, la Cambra ha premiat les empreses Circontrol SA, de Viladecavalls, i Manusa Gest SL, de Sant Cugat; i en la de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, la Cambra ha guardonat Bisu Bags SL, de Terrassa; i Flick Hockey, de Terrassa.

Properament, l’ens cameral donarà a conèixer les empreses guardonades en les categories d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació, i Lideratge Empresarial, que atorga el Comitè Executiu de la Cambra.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos