Les empreses de Rubí Chiorino Ibérica, Chimigraf Ibérica i Campos Estela, guardonades amb els Premis Cambra 2015
Economia | 18 de maig de 2015

REDACCIÓ
Chiorino Ibérica, durant la celebració dels 25 anys al 2013. / Arxiu
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha fet públic el nom de 10 empreses guardonades amb els Premis Cambra, concretament de les 5 categories obertes a la participació. Entre aquestes hi ha el nom de tres empreses de Rubí, Chiorino Ibérica, Chimigraf Ibérica i Campos Estela.

Chiorino Iberica Sau, de Rubí, rebrà un dels dos Premis a la Iniciació a la internacionalització, com també ho farà la firma Baraka Club de Viatges SL, de Terrassa. L’empresa rubinenca es dedica a la manipulació i confecció de bandes transportadores i corretges de transmissió per a la indústria alimentària, d’embalatge, paperera i logística. El jurat ha premiat el seu esforç i l’evolució del seu procés d’internacionalització a partir d’una estratègia definida que l’ha portat a consolidar la seva presència en nous mercats, així com la seva quota de mercat internacional.

Els premis a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament han estat per Chimigraf Ibérica SL, de Rubí; i DIM Water Solutions, SL, de Vacarisses. La companyia rubinenca es dedica al desenvolupament de tintes intel•ligents per a la indústria gràfica, i ha estat guardonada pel seu esforç innovador i l’aposta ferma per l’R+D+I com una via de progrés que ha desenvolupat a partir de recursos propis i d’estratègies de col·laboració amb centres tecnològics de referència. En total, al 2014 ha desenvolupat 9 projectes innovadors.

En la categoria de Compromís i Sostenibilitat, el premi ha recaigut en Campos Estela SL, de Rubí; i Integrated Service Solutions SL, de Sant Cugat. Campos Estela és una empresa del sector de la restauració especialitzada en servei d’àpats i serveis de suport de lleure als menjadors escolars. La Cambra ha estat guardonada pel seu projecte Empenta-Empremta de sensibilització mediambiental a les escoles i contra el malbaratament alimentari, així com pel compromís amb el sistema educatiu per promoure un estil de vida saludable, a més d’afavorir la cohesió social i fomentar el respecte pel medi ambient a través d’una política de Responsabilitat Social Empresarial.

Pel que fa a la categoria de Trajectòria Internacional Consolidada, la Cambra ha premiat les empreses Circontrol SA, de Viladecavalls, i Manusa Gest SL, de Sant Cugat; i en la de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis, la Cambra ha guardonat Bisu Bags SL, de Terrassa; i Flick Hockey, de Terrassa.

Properament, l’ens cameral donarà a conèixer les empreses guardonades en les categories d’Iniciativa Empresarial a la Demarcació, Empresa de Nova Creació, i Lideratge Empresarial, que atorga el Comitè Executiu de la Cambra.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre