La Sala acull l’estremidora obra ‘Neus Català, un cel de plom’
Cultura | 5 de novembre de 2015

REDACCIÓ
Mercè Arànega interpreta Neus Català en aquesta obra que recull l’horror dels camps nazis. / Cedida
‘Neus Català, un cel de plom’ arriba a Rubí després de la seva estada al teatre Muntaner, en el qual ha recollit grans elogis entre la crítica i el públic.

Mercè Arànega es fa seu l’escenari, sense gairebé decorat, amb l’única companyia de les llums i les ombres, algun objecte i imatges en blanc i negre de Neus Català, la protagonista d’aquesta història.

L’actriu interpreta la Neus Català més lluitadora i compromesa en aquesta història de supervivència, que a través del teatre emociona i horroritza a parts iguals.

El director de l’obra és Rafel Duran, mentre que el dramaturg Josep M. Miró ha estat l’encarregat d’adaptar la novel·la ‘Neus Català, un cel de plom’, escrita per Carme Martí i que es basa en la vida i els records de la supervivent del camp de concentració nazi de Ravensbrück.

Coincidint gairebé amb el centenari del naixement d’aquesta catalana que va viure molts anys a Rubí, La Sala acull el diumenge 8 de novembre a les 18.30 hores aquest espectacle. Les entrades, que es poden comprar al web de ticketea o a la taquilla del teatre, tenen un preu de 15 euros i 11,25 amb entrada reduïda.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats