La Sala acull l’estremidora obra ‘Neus Català, un cel de plom’
Cultura | 5 de novembre de 2015

REDACCIÓ
Mercè Arànega interpreta Neus Català en aquesta obra que recull l’horror dels camps nazis. / Cedida
‘Neus Català, un cel de plom’ arriba a Rubí després de la seva estada al teatre Muntaner, en el qual ha recollit grans elogis entre la crítica i el públic.

Mercè Arànega es fa seu l’escenari, sense gairebé decorat, amb l’única companyia de les llums i les ombres, algun objecte i imatges en blanc i negre de Neus Català, la protagonista d’aquesta història.

L’actriu interpreta la Neus Català més lluitadora i compromesa en aquesta història de supervivència, que a través del teatre emociona i horroritza a parts iguals.

El director de l’obra és Rafel Duran, mentre que el dramaturg Josep M. Miró ha estat l’encarregat d’adaptar la novel·la ‘Neus Català, un cel de plom’, escrita per Carme Martí i que es basa en la vida i els records de la supervivent del camp de concentració nazi de Ravensbrück.

Coincidint gairebé amb el centenari del naixement d’aquesta catalana que va viure molts anys a Rubí, La Sala acull el diumenge 8 de novembre a les 18.30 hores aquest espectacle. Les entrades, que es poden comprar al web de ticketea o a la taquilla del teatre, tenen un preu de 15 euros i 11,25 amb entrada reduïda.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Promoció de més d’un centenar d’habitatges a Rubí
Mor Inés Martín, del Centre d'Imatge Ponsico
El Mercat organitza la Bicicletada coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible
Moció conjunta d’ERC, ECP i l’AUP perquè la ciutat declari l’estat d’emergència climàtica
El CEB Sant Jordi organitza el IV Torneig Ciutat de Rubí
El govern demana paciència pel retard en les obres del Casino, que atribueix al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic