Comerç Rubí es presenta en societat com una nova xarxa de comerciants de la ciutat
L'entitat de nova creació signa un conveni de col·laboració amb Cecot-Rubí
Societat | 20 de març de 2017

LARA LÓPEZ
L'acte va tenir lloc a la Masia de Can Serra divendres al vespre. / L.L.
Comerç Rubí, una nova xarxa que vol agrupar tot el sector comercial de la ciutat, es va presentar en societat divendres passat a la nit. Durant l'acte, celebrat a la Masia de Can Serra, l'associació va signar un acord d'adhesió al Fòrum Empresarial Cecot-Rubí. Amb aquest acord, les empreses associades a Comerç Rubí podran rebre assessorament i utilitzar serveis de Cecot.

Comerç Rubí compta amb 180 socis i els seus impulsors esperen que continuï creixent en els propers mesos. El president de la nova entitat, Miquel Ortuño, es va mostrar optimista "per aconseguir un canvi en la política de comerç de la ciutat, ja que els temps actuals demanen que els comerciants estiguin més units i treballin per una visió global de ciutat".

La creació d'aquesta nova xarxa del comerç local té com a principals reptes potenciar les vendes del comerç local i els productes de proximitat davant la competència de grans superfícies i companyies internacionals que porten els seus productes de l'estranger. Sobre l'acord amb Cecot-Rubí, Ortuño, que s'incorpora també a la seva junta directiva, considera que tots guanyen i sumen, ja que "treballaran conjuntament pel progrés econòmic de Rubí".

Futur acord per ampliar la formació empresarial entre Cecot i l'Ajuntament
Manuel Jiménez, president de Cecot-Rubí, va afirmar que el projecte empresarial aportarà "una perspectiva més àmplia al comerç local, potenciant el comerç a la ciutat de Rubí amb una perspectiva de Vallès". En aquest sentit, Jiménez va recomanar a la nova associació que "no s'aïlli i que actuï pensant més enllà de l'àmbit local". A més, el president de Cecot Rubí va avançar que estan a punt de signar un conveni amb l'Ajuntament per ampliar programes de formació de continuïtat a l'edifici Rubí+D per a les persones que estan en actiu, amb formacions a mida per les necessitats dels comerciants.

L'alcaldessa, Ana M. Martínez, va mostrar el seu suport a la presentació de la nova entitat, expressant que pel seu govern "la dinamització del comerç és un objectiu prioritari", alhora que va alabar "el potencial de Comerç Rubí per reforçar el comerç a la ciutat".

D'altra banda, durant la presentació de Comerç Rubí es va projectar un vídeo promocional per conscienciar els ciutadans per tal que consumeixin els productes i serveis del comerç local, amb la idea que tot aquest procés reverteixi positivament en el municipi.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Denuncien problemes d’accessibilitat en la remodelada illa de vianants
La UE Rubí retorna a Primera Catalana
El rubinenc Francesc Sutrias torna al càrrec de director general de Patrimoni
Ciutadans vol instal·lar cendrers en zones de vianants i espais concorreguts
Lamentable estado del parque Can Ximelis
C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja