Recepció de l’Ajuntament al Cent Patins per celebrar el triplet
Esports | 8 de juny de 2017

REDACCIÓ
El Sènior Femení del Cent Patins va ser el gran protagonista de la recepció oficial de l’Ajuntament a l’entitat rubinenca, després que hagin aconseguit aquesta temporada la Copa de la Reina, la Lliga i la Lliga Europea d’hoquei línia. El Sènior Masculí també va portar al consistori la Copa del Rei aconseguida aquesta temporada.

A la recepció, hi va participar tot el club, que va omplir la plaça Pere Aguilera, mentre el president, Albert Margarit, signava el Llibre de l’Esport de la ciutat a l’interior de la Sala de Plens: “Som el primer equip a aconseguir aquest triplet i estem contents que Rubí sigui la primera ciutat a aconseguir aquesta fita”, va afirmar el màxim responsable del club.

Posteriorment, el president, els capitans dels diversos equips i les representants del Sènior Femení van pujar al balcó per fer uns petits parlaments i mostrar els títols a la ciutat.

En aquell moment, l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, va proposar a les tricampiones ser pregoneres de la Festa Major. La capitana del Cent Patins, Ainhoa Merino, va entomar el repte i va acceptar en nom de les seves companyes.

Sobre la temporada perfecta que ha viscut el conjunt rubinenc, Merino destaca que encara no són del tot conscients de tots els èxits que han aconseguit: “No som molt conscients que som campiones d’Europa, perquè és el primer cop que es feia, crec que a poc a poc ens estem fent la idea que hem aconseguit quelcom important”.

La capitana de l’entitat rubinenca veu “difícil” repetir el triplet, però sí que veu possible “guanyar més trofeus, perquè tenim un equip molt jove”. Per últim, Merino destaca que la clau de l’èxit és “el joc en equip”, una unió que creu que les diferencia de la resta de conjunts de la competició.
Representants de l’entitat van pujar al balcó de l’Ajuntament amb tots els títols aconseguits pel Cent Patins. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mireia Carrasco, infermera rubinenca: “Sento una impotència molt gran perquè la gent no és conscient del que està passant”
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Una empresa de Rubí comercialitzava gel hidroalcohòlic fals
Infermers de l’Hospital General demanen que s’enviïn missatges als pacients malalts
Els Mossos detenen un atracador per assaltar tres supermercats i una benzinera de Rubí