L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del Barri, Gent de Rubí’
Societat | 25 de juliol de 2017

REDACCIÓ
L’Associació de Veïns de la Zona Mercat va entregar divendres passat els reconeixements Gent del Barri, Gent de Rubí corresponents al primer semestre d’aquest 2017.

L’acte, que va tenir lloc a l’Ateneu, va aplegar un nombrós públic. Enguany, els guardons han estat per Noela Madrid, del Gimnàs Seül, una promesa del taekwondo que ha guanyat nombrosos títols esportius, entre ells el campionat d’Espanya cadet i júnior; i pel Sènior Femení de l’HCR Cent Patins, per haver aconseguit el triplet: Lliga Elit, Copa de la Reina i Lliga Europea. La capitana de l’equip, Ainhoa Merino, va recollir el premi en nom de totes les integrants.

També es va premiar l’Escola Municipal de Música Pere Burés, per la seva trajectòria de més de 30 anys sent un referent en el món de l’ensenyament a la ciutat. La seva directora, Susana Fernández, va recollir el guardó.

En aquesta edició, també s’ha reconegut a Lorena Franco, actriu, presentadora i escriptora, que té molts vincles amb la Zona del Mercat; i la Fundació Vicente Ferrer no només per la seva tasca a nivell local, sinó també nacional i internacional. Aquest premi va ser recollit per Lancy Dodem, portaveu de la Fundació i primer apadrinat d’aquesta.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i els regidors de Cultura, Moisés Rodríguez, d’Esports, Juan López, i de Serveis a les Persones, Marta García, van ser els encarregats de lliurar els premis. Durant l’acte, membres de l’Escola de Música Pere Burés van interpretar diverses peces, mentre que Montse Clemente va recitar uns versos.
Tots els guardonats, amb les autoritats loclals, després del lliurament dels premis a l'Ateneu. / Jordi García
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC