L’AV Zona Mercat lliura els premis ‘Gent del Barri, Gent de Rubí’
Societat | 25 de juliol de 2017

REDACCIÓ
L’Associació de Veïns de la Zona Mercat va entregar divendres passat els reconeixements Gent del Barri, Gent de Rubí corresponents al primer semestre d’aquest 2017.

L’acte, que va tenir lloc a l’Ateneu, va aplegar un nombrós públic. Enguany, els guardons han estat per Noela Madrid, del Gimnàs Seül, una promesa del taekwondo que ha guanyat nombrosos títols esportius, entre ells el campionat d’Espanya cadet i júnior; i pel Sènior Femení de l’HCR Cent Patins, per haver aconseguit el triplet: Lliga Elit, Copa de la Reina i Lliga Europea. La capitana de l’equip, Ainhoa Merino, va recollir el premi en nom de totes les integrants.

També es va premiar l’Escola Municipal de Música Pere Burés, per la seva trajectòria de més de 30 anys sent un referent en el món de l’ensenyament a la ciutat. La seva directora, Susana Fernández, va recollir el guardó.

En aquesta edició, també s’ha reconegut a Lorena Franco, actriu, presentadora i escriptora, que té molts vincles amb la Zona del Mercat; i la Fundació Vicente Ferrer no només per la seva tasca a nivell local, sinó també nacional i internacional. Aquest premi va ser recollit per Lancy Dodem, portaveu de la Fundació i primer apadrinat d’aquesta.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i els regidors de Cultura, Moisés Rodríguez, d’Esports, Juan López, i de Serveis a les Persones, Marta García, van ser els encarregats de lliurar els premis. Durant l’acte, membres de l’Escola de Música Pere Burés van interpretar diverses peces, mentre que Montse Clemente va recitar uns versos.
Tots els guardonats, amb les autoritats loclals, després del lliurament dels premis a l'Ateneu. / Jordi García
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Un nen de 3 anys i un home de Rubí, entre les víctimes del l'atemptat terrorista
L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Veïns del centre de la ciutat es mobilitzen contra l’illa de vianants
Un crèdit de 8 milions per començar la rehabilitació del Casino i la millora el parc de Ca n’Oriol
L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50è aniversari del centre
Rubí mostra el seu afecte a les famílies de les víctimes de l'atemptat de Barcelona