L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Es crearan 54 noves places d’aparcament al carrer Mallorca
Política | 25 de juliol de 2017

REDACCIÓ
El Ple de l’Ajuntament, celebrat dijous, va aprovar un projecte de renovació de l’interior del Rubí Forma –antic Rubí+D– amb una partida econòmica de 359.991,61 euros. Les millores pretenen reformar la planta baixa per transformar les zones actuals en àrees d’atenció al públic, recepció i espera, amb la intenció de donar un millor servei per la recerca i orientació de feina.

El nou programa funcional preveu tres àrees, una de recepció; una d’informació i orientació; i una d’inserció. En els nous espais hi haurà una sala d’espera, un taller de recerca de feina quatre sales d’atenció individualitzada i dues sales d’administració, entre altres.

Pel que fa a la façana de l’edifici, se substituirà la fusteria i es col·locarà una nova porta automàtica per millorar la climatització.

El projecte va ser aprovat amb el vot en contra de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i l’abstenció d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Veïns per Rubí (VR).

També en la darrera sessió plenària es va aprovar el projecte per fer un nou aparcament al carrer Mallorca, entre els carrers Getafe i Casp, amb una inversió prevista de 162.764,11 euros. Les obres pretenen crear 54 places noves que pretenen donar resposta a les necessitats del barri i oferir aparcament en l’accés del parc de Ca n’Oriol.

El projecte va tirar endavant amb el vot en contra d’ERC i les abstencions de l’AUP i CDC.

D’altra banda, està prevista la millora del col·lector en alta de Can Xercavins, uns treballs que precisen una inversió de 2.499.029,81 euros i que han de servir per evitar les múltiples incidències produïdes en durant els darrers anys en el col·lector, que recull les aigües residuals de Castellnou, Sant Muç i una part de les urbanitzacions ubicades a la zona de Can Xercavins. En aquest cas, tots els grups hi van donar suport. L’actuació compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).
El vermell és el protagonista de la nova imatge de l’edifici. / Iban Coca
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC