L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Es crearan 54 noves places d’aparcament al carrer Mallorca
Política | 25 de juliol de 2017

REDACCIÓ
El Ple de l’Ajuntament, celebrat dijous, va aprovar un projecte de renovació de l’interior del Rubí Forma –antic Rubí+D– amb una partida econòmica de 359.991,61 euros. Les millores pretenen reformar la planta baixa per transformar les zones actuals en àrees d’atenció al públic, recepció i espera, amb la intenció de donar un millor servei per la recerca i orientació de feina.

El nou programa funcional preveu tres àrees, una de recepció; una d’informació i orientació; i una d’inserció. En els nous espais hi haurà una sala d’espera, un taller de recerca de feina quatre sales d’atenció individualitzada i dues sales d’administració, entre altres.

Pel que fa a la façana de l’edifici, se substituirà la fusteria i es col·locarà una nova porta automàtica per millorar la climatització.

El projecte va ser aprovat amb el vot en contra de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i l’abstenció d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Veïns per Rubí (VR).

També en la darrera sessió plenària es va aprovar el projecte per fer un nou aparcament al carrer Mallorca, entre els carrers Getafe i Casp, amb una inversió prevista de 162.764,11 euros. Les obres pretenen crear 54 places noves que pretenen donar resposta a les necessitats del barri i oferir aparcament en l’accés del parc de Ca n’Oriol.

El projecte va tirar endavant amb el vot en contra d’ERC i les abstencions de l’AUP i CDC.

D’altra banda, està prevista la millora del col·lector en alta de Can Xercavins, uns treballs que precisen una inversió de 2.499.029,81 euros i que han de servir per evitar les múltiples incidències produïdes en durant els darrers anys en el col·lector, que recull les aigües residuals de Castellnou, Sant Muç i una part de les urbanitzacions ubicades a la zona de Can Xercavins. En aquest cas, tots els grups hi van donar suport. L’actuació compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).
El vermell és el protagonista de la nova imatge de l’edifici. / Iban Coca
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos