L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50è aniversari del centre
En els seus inicis, els nens i les nenes estudiaven per separat
Societat | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Pati de l'escola. / Localpres
L’escola 25 de Setembre celebrarà el proper curs 2017-2018 el 50è aniversari del centre amb diferents activitats. Per començar a preparar la celebració, la direcció de l’escola ha fet una crida a alumnes, exalumnes, famílies, mestres, conserges, monitors i altres persones que al llarg d’aquests anys hagin estat relacionats d’alguna manera amb el centre per fer arribar tots aquells documents o imatges que podrien ser útils per als actes de l’aniversari.

Les persones que puguin aportar algun d’aquests records poden enviar-ho per correu electrònic a 50aniversari@escola25desetembre.cat o bé portar-los en mà a l’escola.

L’escola 25 de Setembre es va posar en marxa el 19 d’abril de 1966, segons publicava Rubricata, en una entrevista a la directora de l’escola Milagros Vera, al novembre d’aquell any. El centre tenia capacitat per a 600 alumnes, que estava distribuït per sexes: sis graus per nens, cinc per nenes i tres parvularis. El centre va néixer amb la voluntat de donar servei al barri del mateix nom, construït arran de la tràgica rierada de l’any 62.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC