L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50è aniversari del centre
En els seus inicis, els nens i les nenes estudiaven per separat
Societat | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Pati de l'escola. / Localpres
L’escola 25 de Setembre celebrarà el proper curs 2017-2018 el 50è aniversari del centre amb diferents activitats. Per començar a preparar la celebració, la direcció de l’escola ha fet una crida a alumnes, exalumnes, famílies, mestres, conserges, monitors i altres persones que al llarg d’aquests anys hagin estat relacionats d’alguna manera amb el centre per fer arribar tots aquells documents o imatges que podrien ser útils per als actes de l’aniversari.

Les persones que puguin aportar algun d’aquests records poden enviar-ho per correu electrònic a 50aniversari@escola25desetembre.cat o bé portar-los en mà a l’escola.

L’escola 25 de Setembre es va posar en marxa el 19 d’abril de 1966, segons publicava Rubricata, en una entrevista a la directora de l’escola Milagros Vera, al novembre d’aquell any. El centre tenia capacitat per a 600 alumnes, que estava distribuït per sexes: sis graus per nens, cinc per nenes i tres parvularis. El centre va néixer amb la voluntat de donar servei al barri del mateix nom, construït arran de la tràgica rierada de l’any 62.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Alumnes del Regina Carmeli organitzen una campanya de donació de sang
Els Mossos d’Esquadra busquen un menor de 13 anys desaparegut a Rubí
El govern ja té a punt la licitació per instal·lar un supermercat al Mercat
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019
Els Mossos compren 84 litres de llet per a ASAV amb un bitllet de 50 euros sense propietari