L’Aula d’Extensió Universitària visitarà la Model al setembre
Cultura | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Vista aèria de la presó Model de Barcelona. / Cedida
L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEU) arrencarà el primer curs al setembre amb un programa d’activitats que inclou diverses conferències i visites guiades.

L’AEU té l’objectiu de difondre la cultura i el coneixement a través de diverses activitats i en principi està orientat a la gent gran, tot i que no existeix cap límit d’edat.

Entre totes les activitats previstes pel primer quadrimestre, destaca la visita guiada a la presó Model de Barcelona, tancada recentment, que es podrà fer els dies 21 o 29 de setembre, i que anirà acompanyada d’una xerrada prèvia el 20 de setembre a càrrec de Carles Vallejo, president de l’Associació d’Expressos Polítics.

També estan previstes altres visites temàtiques i guiades com ‘El Quixot i Barcelona’ (18 d’octubre), ‘La maçoneria i la seva petjada a Barcelona’ (15 de novembre).

A més, s’han programat quatre conferències sobre història local, la primera de les quals serà el 7 de setembre. Altres xerrades tindran relació amb el Modernisme (25 de setembre), la salut i la qualitat de vida (26 d’octubre), la Primera Guerra Mundial (27 de novembre), el malbaratament alimentari (18 de desembre).

Els socis de l’AEUR tindran descomptes en les activitats i prioritat en les visites, però aquestes estan obertes a tothom. L’entitat posa a disposició de tothom una oferta de 5 classes per 30 euros per als socis i 35 per als no socis. Pel que fa a les activitats guiades, el cost serà variable. Es pot contactar amb l’AEUR a través del correu aularubi@aularubi.cat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos