L’Aula d’Extensió Universitària visitarà la Model al setembre
Cultura | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Vista aèria de la presó Model de Barcelona. / Cedida
L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEU) arrencarà el primer curs al setembre amb un programa d’activitats que inclou diverses conferències i visites guiades.

L’AEU té l’objectiu de difondre la cultura i el coneixement a través de diverses activitats i en principi està orientat a la gent gran, tot i que no existeix cap límit d’edat.

Entre totes les activitats previstes pel primer quadrimestre, destaca la visita guiada a la presó Model de Barcelona, tancada recentment, que es podrà fer els dies 21 o 29 de setembre, i que anirà acompanyada d’una xerrada prèvia el 20 de setembre a càrrec de Carles Vallejo, president de l’Associació d’Expressos Polítics.

També estan previstes altres visites temàtiques i guiades com ‘El Quixot i Barcelona’ (18 d’octubre), ‘La maçoneria i la seva petjada a Barcelona’ (15 de novembre).

A més, s’han programat quatre conferències sobre història local, la primera de les quals serà el 7 de setembre. Altres xerrades tindran relació amb el Modernisme (25 de setembre), la salut i la qualitat de vida (26 d’octubre), la Primera Guerra Mundial (27 de novembre), el malbaratament alimentari (18 de desembre).

Els socis de l’AEUR tindran descomptes en les activitats i prioritat en les visites, però aquestes estan obertes a tothom. L’entitat posa a disposició de tothom una oferta de 5 classes per 30 euros per als socis i 35 per als no socis. Pel que fa a les activitats guiades, el cost serà variable. Es pot contactar amb l’AEUR a través del correu aularubi@aularubi.cat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC