L’Aula d’Extensió Universitària visitarà la Model al setembre
Cultura | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Vista aèria de la presó Model de Barcelona. / Cedida
L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEU) arrencarà el primer curs al setembre amb un programa d’activitats que inclou diverses conferències i visites guiades.

L’AEU té l’objectiu de difondre la cultura i el coneixement a través de diverses activitats i en principi està orientat a la gent gran, tot i que no existeix cap límit d’edat.

Entre totes les activitats previstes pel primer quadrimestre, destaca la visita guiada a la presó Model de Barcelona, tancada recentment, que es podrà fer els dies 21 o 29 de setembre, i que anirà acompanyada d’una xerrada prèvia el 20 de setembre a càrrec de Carles Vallejo, president de l’Associació d’Expressos Polítics.

També estan previstes altres visites temàtiques i guiades com ‘El Quixot i Barcelona’ (18 d’octubre), ‘La maçoneria i la seva petjada a Barcelona’ (15 de novembre).

A més, s’han programat quatre conferències sobre història local, la primera de les quals serà el 7 de setembre. Altres xerrades tindran relació amb el Modernisme (25 de setembre), la salut i la qualitat de vida (26 d’octubre), la Primera Guerra Mundial (27 de novembre), el malbaratament alimentari (18 de desembre).

Els socis de l’AEUR tindran descomptes en les activitats i prioritat en les visites, però aquestes estan obertes a tothom. L’entitat posa a disposició de tothom una oferta de 5 classes per 30 euros per als socis i 35 per als no socis. Pel que fa a les activitats guiades, el cost serà variable. Es pot contactar amb l’AEUR a través del correu aularubi@aularubi.cat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Divisió a EUiA per la candidatura a les eleccions municipals
Rubí dona la benvinguda als infants saharauis amb una festa a la plaça Pearson
Més de 300 persones participen en la Marató de donació de sang de Rubí
El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament
Els rubinencs reciclen més de 62 tones de roba usada durant el 2018
Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser