Trenta noves places d’aparcament a la Plana de Can Bertran
Societat | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
El solar està ubicat molt a prop de la Biblioteca. / Cedida
L’Ajuntament de Rubí té previst condicionar una parcel·la per tal d’oferir més aparcament a la Plana de Can Bertran a partir de la setmana vinent. Els treballs d’adequació consisteixen en desbrossar el terreny, formigonar l’entrada del solar, estendre una capa de material reciclat que es compactarà i instal·lar-hi il·luminació.

En total, s’habilitaran de forma provisional més d’una trentena de places d’aparcament gratuït i de lliure accés molt a prop de la Biblioteca.

D’altra banda, el consistori té previst ubicar noves places d’aparcament en altres barris de la ciutat. Concretament, s’habilitaran un centenar de places al passeig de Les Torres, una seixantena al carrer Mallorca a prop de l’Escola Teresa Altet i més d’una setantena al mateix carrer, a prop del carrer Miquel Gomita: “Rubí serà una de les ciutats amb més places d'aparcament gratuïtes de tota la comarca”, afirma l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que considera que l’aparcament ha de garantir la mobilitat a la ciutat i facilitar la compra de proximitat.

En aquests moments, Rubí disposa de 1.445 places d’estacionament. Després de les noves actuacions, la xifra augmentarà fins a les 1.710.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Un nen de 3 anys i un home de Rubí, entre les víctimes del l'atemptat terrorista
L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Veïns del centre de la ciutat es mobilitzen contra l’illa de vianants
Un crèdit de 8 milions per començar la rehabilitació del Casino i la millora el parc de Ca n’Oriol
L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50è aniversari del centre
Rubí mostra el seu afecte a les famílies de les víctimes de l'atemptat de Barcelona