Trenta noves places d’aparcament a la Plana de Can Bertran
Societat | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
El solar està ubicat molt a prop de la Biblioteca. / Cedida
L’Ajuntament de Rubí té previst condicionar una parcel·la per tal d’oferir més aparcament a la Plana de Can Bertran a partir de la setmana vinent. Els treballs d’adequació consisteixen en desbrossar el terreny, formigonar l’entrada del solar, estendre una capa de material reciclat que es compactarà i instal·lar-hi il·luminació.

En total, s’habilitaran de forma provisional més d’una trentena de places d’aparcament gratuït i de lliure accés molt a prop de la Biblioteca.

D’altra banda, el consistori té previst ubicar noves places d’aparcament en altres barris de la ciutat. Concretament, s’habilitaran un centenar de places al passeig de Les Torres, una seixantena al carrer Mallorca a prop de l’Escola Teresa Altet i més d’una setantena al mateix carrer, a prop del carrer Miquel Gomita: “Rubí serà una de les ciutats amb més places d'aparcament gratuïtes de tota la comarca”, afirma l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que considera que l’aparcament ha de garantir la mobilitat a la ciutat i facilitar la compra de proximitat.

En aquests moments, Rubí disposa de 1.445 places d’estacionament. Després de les noves actuacions, la xifra augmentarà fins a les 1.710.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC