Trenta noves places d’aparcament a la Plana de Can Bertran
Societat | 26 de juliol de 2017

REDACCIÓ
El solar està ubicat molt a prop de la Biblioteca. / Cedida
L’Ajuntament de Rubí té previst condicionar una parcel·la per tal d’oferir més aparcament a la Plana de Can Bertran a partir de la setmana vinent. Els treballs d’adequació consisteixen en desbrossar el terreny, formigonar l’entrada del solar, estendre una capa de material reciclat que es compactarà i instal·lar-hi il·luminació.

En total, s’habilitaran de forma provisional més d’una trentena de places d’aparcament gratuït i de lliure accés molt a prop de la Biblioteca.

D’altra banda, el consistori té previst ubicar noves places d’aparcament en altres barris de la ciutat. Concretament, s’habilitaran un centenar de places al passeig de Les Torres, una seixantena al carrer Mallorca a prop de l’Escola Teresa Altet i més d’una setantena al mateix carrer, a prop del carrer Miquel Gomita: “Rubí serà una de les ciutats amb més places d'aparcament gratuïtes de tota la comarca”, afirma l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que considera que l’aparcament ha de garantir la mobilitat a la ciutat i facilitar la compra de proximitat.

En aquests moments, Rubí disposa de 1.445 places d’estacionament. Després de les noves actuacions, la xifra augmentarà fins a les 1.710.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos