Veďns de Can Fatjó i Sant Jordi Parc anuncien mobilitzacions al setembre contra les línies d’alta tensió
Societat | 31 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Els veďns es van reunir dijous a la tarda en assemblea. / Cedida
L’Associació de Veďns de Can Fatjó i la de Sant Jordi Parc van organitzar dijous al vespre una assemblea per començar a treballar amb la intenció d’impulsar accions ciutadanes per reclamar el soterrament o el trasllat de les línies d’alta tensió que passen pel nucli urbŕ de Rubí.

Prop d’un centenar de persones van participar en l’assemblea, que va tenir lloc al Centre Cívic de Can Fatjó, que també va comptar amb la participació de representants d’Esquerra Republicana de Catalunya, l’Alternativa d’Unitat Popular, Ciutadans i Veďns per Rubí.

En primer lloc, l’assemblea va acordar exhibir pancartes contra les línies d’alta tensió en els barris afectats per aquestes infraestructures, així com a la resta de la ciutat. També es van comprometre a organitzar una manifestació al setembre i es va proposar l’11 de setembre com a data de mobilització, tot i que no és definitiu, ja que les entitats veďnals volen comptar amb la participació de les escoles, que encara no estaran en marxa.

Durant l’assemblea, els representants veďnals van llegir un manifest, en el qual reivindiquen que es compleixi el conveni signat el 2006 entre la Generalitat, l’Ajuntament i Red Eléctrica Espańola per la retirada o soterrament de les línies d’alta tensió de l’avinguda de Can Fatjó. També lamenten que Rubí sigui la ciutat catalana per la qual creuen més línies d’alta tensió.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Un nen de 3 anys i un home de Rubí, entre les víctimes del l'atemptat terrorista
L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Veďns del centre de la ciutat es mobilitzen contra l’illa de vianants
Un crčdit de 8 milions per començar la rehabilitació del Casino i la millora el parc de Ca n’Oriol
L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50č aniversari del centre
Rubí mostra el seu afecte a les famílies de les víctimes de l'atemptat de Barcelona