Veďns de Can Fatjó i Sant Jordi Parc anuncien mobilitzacions al setembre contra les línies d’alta tensió
Societat | 31 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Els veďns es van reunir dijous a la tarda en assemblea. / Cedida
L’Associació de Veďns de Can Fatjó i la de Sant Jordi Parc van organitzar dijous al vespre una assemblea per començar a treballar amb la intenció d’impulsar accions ciutadanes per reclamar el soterrament o el trasllat de les línies d’alta tensió que passen pel nucli urbŕ de Rubí.

Prop d’un centenar de persones van participar en l’assemblea, que va tenir lloc al Centre Cívic de Can Fatjó, que també va comptar amb la participació de representants d’Esquerra Republicana de Catalunya, l’Alternativa d’Unitat Popular, Ciutadans i Veďns per Rubí.

En primer lloc, l’assemblea va acordar exhibir pancartes contra les línies d’alta tensió en els barris afectats per aquestes infraestructures, així com a la resta de la ciutat. També es van comprometre a organitzar una manifestació al setembre i es va proposar l’11 de setembre com a data de mobilització, tot i que no és definitiu, ja que les entitats veďnals volen comptar amb la participació de les escoles, que encara no estaran en marxa.

Durant l’assemblea, els representants veďnals van llegir un manifest, en el qual reivindiquen que es compleixi el conveni signat el 2006 entre la Generalitat, l’Ajuntament i Red Eléctrica Espańola per la retirada o soterrament de les línies d’alta tensió de l’avinguda de Can Fatjó. També lamenten que Rubí sigui la ciutat catalana per la qual creuen més línies d’alta tensió.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veďns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarŕ els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos