Veďns de Can Fatjó i Sant Jordi Parc anuncien mobilitzacions al setembre contra les línies d’alta tensió
Societat | 31 de juliol de 2017

REDACCIÓ
Els veďns es van reunir dijous a la tarda en assemblea. / Cedida
L’Associació de Veďns de Can Fatjó i la de Sant Jordi Parc van organitzar dijous al vespre una assemblea per començar a treballar amb la intenció d’impulsar accions ciutadanes per reclamar el soterrament o el trasllat de les línies d’alta tensió que passen pel nucli urbŕ de Rubí.

Prop d’un centenar de persones van participar en l’assemblea, que va tenir lloc al Centre Cívic de Can Fatjó, que també va comptar amb la participació de representants d’Esquerra Republicana de Catalunya, l’Alternativa d’Unitat Popular, Ciutadans i Veďns per Rubí.

En primer lloc, l’assemblea va acordar exhibir pancartes contra les línies d’alta tensió en els barris afectats per aquestes infraestructures, així com a la resta de la ciutat. També es van comprometre a organitzar una manifestació al setembre i es va proposar l’11 de setembre com a data de mobilització, tot i que no és definitiu, ja que les entitats veďnals volen comptar amb la participació de les escoles, que encara no estaran en marxa.

Durant l’assemblea, els representants veďnals van llegir un manifest, en el qual reivindiquen que es compleixi el conveni signat el 2006 entre la Generalitat, l’Ajuntament i Red Eléctrica Espańola per la retirada o soterrament de les línies d’alta tensió de l’avinguda de Can Fatjó. També lamenten que Rubí sigui la ciutat catalana per la qual creuen més línies d’alta tensió.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sŕnchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC