L’Ajuntament encarrega a l’empresa Auren Auditors l’auditoria a FCC
Societat | 31 de juliol de 2017

MARTA CABRERA
L'informe ha de determinar si FCC està acomplint amb l'establert al contracte. / Arxiu
A finals del 2016, les ciutats de Barcelona i Badalona van detectar irregularitats en els serveis prestats per l’empresa FCC a través de contractes municipals i van decidir denunciar l’empresa a la Fiscalia per frau.
A Rubí, l’Ajuntament va desestimar al desembre realitzar una auditoria per analitzar si el servei de neteja viària i residus s’estava prestant a Rubí de forma efectiva, però al febrer va canviar d’opinió i el Ple va aprovar per unanimitat encarregar una auditoria externa per aclarir si FCC realitza correctament la feina o no. Cal tenir en compte que aquest contracte, que tenia una durada de 10 anys, fa més d’un any que està caducat, així com també que les queixes sobre la neteja de la ciutat per part dels veïns són continues i reiterades.

L’Ajuntament de Rubí ha informat que ja s’ha contractat una empresa per tal que realitzi l’auditoria. Els treballs s’han encarregat a Auren Auditors i està previst que a finals de setembre l’empresa lliuri un primer esborrany als serveis d’Intervenció. En cas que el servei municipal assumeixi la resta de l’auditoria, es podria oferir a FCC la possibilitat de presentar al·legacions. Després de recollir tota la informació, l’Ajuntament efectuarà l’informe definitiu i el presentarà al Ple.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos