L’Ajuntament encarrega a l’empresa Auren Auditors l’auditoria a FCC
Societat | 31 de juliol de 2017

MARTA CABRERA
L'informe ha de determinar si FCC està acomplint amb l'establert al contracte. / Arxiu
A finals del 2016, les ciutats de Barcelona i Badalona van detectar irregularitats en els serveis prestats per l’empresa FCC a través de contractes municipals i van decidir denunciar l’empresa a la Fiscalia per frau.
A Rubí, l’Ajuntament va desestimar al desembre realitzar una auditoria per analitzar si el servei de neteja viària i residus s’estava prestant a Rubí de forma efectiva, però al febrer va canviar d’opinió i el Ple va aprovar per unanimitat encarregar una auditoria externa per aclarir si FCC realitza correctament la feina o no. Cal tenir en compte que aquest contracte, que tenia una durada de 10 anys, fa més d’un any que està caducat, així com també que les queixes sobre la neteja de la ciutat per part dels veïns són continues i reiterades.

L’Ajuntament de Rubí ha informat que ja s’ha contractat una empresa per tal que realitzi l’auditoria. Els treballs s’han encarregat a Auren Auditors i està previst que a finals de setembre l’empresa lliuri un primer esborrany als serveis d’Intervenció. En cas que el servei municipal assumeixi la resta de l’auditoria, es podria oferir a FCC la possibilitat de presentar al·legacions. Després de recollir tota la informació, l’Ajuntament efectuarà l’informe definitiu i el presentarà al Ple.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Alumnes del Regina Carmeli organitzen una campanya de donació de sang
Els Mossos d’Esquadra busquen un menor de 13 anys desaparegut a Rubí
El govern ja té a punt la licitació per instal·lar un supermercat al Mercat
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019
Els Mossos compren 84 litres de llet per a ASAV amb un bitllet de 50 euros sense propietari