L’Ajuntament encarrega a l’empresa Auren Auditors l’auditoria a FCC
Societat | 31 de juliol de 2017

MARTA CABRERA
L'informe ha de determinar si FCC està acomplint amb l'establert al contracte. / Arxiu
A finals del 2016, les ciutats de Barcelona i Badalona van detectar irregularitats en els serveis prestats per l’empresa FCC a través de contractes municipals i van decidir denunciar l’empresa a la Fiscalia per frau.
A Rubí, l’Ajuntament va desestimar al desembre realitzar una auditoria per analitzar si el servei de neteja viària i residus s’estava prestant a Rubí de forma efectiva, però al febrer va canviar d’opinió i el Ple va aprovar per unanimitat encarregar una auditoria externa per aclarir si FCC realitza correctament la feina o no. Cal tenir en compte que aquest contracte, que tenia una durada de 10 anys, fa més d’un any que està caducat, així com també que les queixes sobre la neteja de la ciutat per part dels veïns són continues i reiterades.

L’Ajuntament de Rubí ha informat que ja s’ha contractat una empresa per tal que realitzi l’auditoria. Els treballs s’han encarregat a Auren Auditors i està previst que a finals de setembre l’empresa lliuri un primer esborrany als serveis d’Intervenció. En cas que el servei municipal assumeixi la resta de l’auditoria, es podria oferir a FCC la possibilitat de presentar al·legacions. Després de recollir tota la informació, l’Ajuntament efectuarà l’informe definitiu i el presentarà al Ple.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Divisió a EUiA per la candidatura a les eleccions municipals
Rubí dona la benvinguda als infants saharauis amb una festa a la plaça Pearson
Més de 300 persones participen en la Marató de donació de sang de Rubí
El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament
Els rubinencs reciclen més de 62 tones de roba usada durant el 2018
Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser