L’Ajuntament encarrega a l’empresa Auren Auditors l’auditoria a FCC
Societat | 31 de juliol de 2017

MARTA CABRERA
L'informe ha de determinar si FCC està acomplint amb l'establert al contracte. / Arxiu
A finals del 2016, les ciutats de Barcelona i Badalona van detectar irregularitats en els serveis prestats per l’empresa FCC a través de contractes municipals i van decidir denunciar l’empresa a la Fiscalia per frau.
A Rubí, l’Ajuntament va desestimar al desembre realitzar una auditoria per analitzar si el servei de neteja viària i residus s’estava prestant a Rubí de forma efectiva, però al febrer va canviar d’opinió i el Ple va aprovar per unanimitat encarregar una auditoria externa per aclarir si FCC realitza correctament la feina o no. Cal tenir en compte que aquest contracte, que tenia una durada de 10 anys, fa més d’un any que està caducat, així com també que les queixes sobre la neteja de la ciutat per part dels veïns són continues i reiterades.

L’Ajuntament de Rubí ha informat que ja s’ha contractat una empresa per tal que realitzi l’auditoria. Els treballs s’han encarregat a Auren Auditors i està previst que a finals de setembre l’empresa lliuri un primer esborrany als serveis d’Intervenció. En cas que el servei municipal assumeixi la resta de l’auditoria, es podria oferir a FCC la possibilitat de presentar al·legacions. Després de recollir tota la informació, l’Ajuntament efectuarà l’informe definitiu i el presentarà al Ple.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC