Els gegants de Rubí participen en la trobada de Capçanes, al Priorat
Cultura | 1 d'agost de 2017

REDACCIÓ
Membres de la Colla de Geganters a Capçanes. / Joan-Miquel Merino
Els gegants de Rubí, el Roc i la Paula, acompanyats pels gegantons Galderic i Laia, i amb l'acompanyament del capgròs 'Avi Piwo' van participar dissabte passat en la Trobada gegantera de Capçanes, localitat del Priorat, en el marc de la Festa Major en honor a Sant Abdó i Sant Senén. L'expedició rubinenca retornava així la visita que la colla de Capçanes va fer a Rubí durant la Trobada gegantera de Festa Major.

A més de la colla rubinenca, a la trobada també hi van participar la Mulassa i la Mulasseta de Falset, la Tortuga de Marçà, els Geganters d'Els Guiamets i la colla local, acompanyats per la xaranga La Murga de La Fatarella. Cap a les 18 hores va tenir lloc la plantada de gegants al Carrasclet, des d'on va començar mitja hora després la passejada de gegants que va recórrer els principals carrers del municipi. De nou al Carrasclet, a partir de les 20 hores, va tenir lloc l'acte central de la festa, amb les presentacions de les colles, els diferents balls de gegants, el ball final de comiat i el repartiment de recordatoris a les colles participants.

Festa de Sant Roc
Amb aquesta sortida, els Geganters de Rubí marxen de vacances d'estiu. Tornaran per participar en la Festa Major petita de Sant Roc el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. Posteriorment assistiran en les trobades del barri de Gràcia de Sabadell diumenge 10 de setembre i de Montornès del Vallès diumenge 17 de setembre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Un nen de 3 anys i un home de Rubí, entre les víctimes del l'atemptat terrorista
L’Ajuntament destina 360.000 euros a renovar l’edifici Rubí Forma
Veïns del centre de la ciutat es mobilitzen contra l’illa de vianants
Un crèdit de 8 milions per començar la rehabilitació del Casino i la millora el parc de Ca n’Oriol
L’escola 25 de Setembre inicia els preparatius del 50è aniversari del centre
Rubí mostra el seu afecte a les famílies de les víctimes de l'atemptat de Barcelona