Els gegants de Rubí participen en la trobada de Capçanes, al Priorat
Cultura | 1 d'agost de 2017

REDACCIÓ
Membres de la Colla de Geganters a Capçanes. / Joan-Miquel Merino
Els gegants de Rubí, el Roc i la Paula, acompanyats pels gegantons Galderic i Laia, i amb l'acompanyament del capgròs 'Avi Piwo' van participar dissabte passat en la Trobada gegantera de Capçanes, localitat del Priorat, en el marc de la Festa Major en honor a Sant Abdó i Sant Senén. L'expedició rubinenca retornava així la visita que la colla de Capçanes va fer a Rubí durant la Trobada gegantera de Festa Major.

A més de la colla rubinenca, a la trobada també hi van participar la Mulassa i la Mulasseta de Falset, la Tortuga de Marçà, els Geganters d'Els Guiamets i la colla local, acompanyats per la xaranga La Murga de La Fatarella. Cap a les 18 hores va tenir lloc la plantada de gegants al Carrasclet, des d'on va començar mitja hora després la passejada de gegants que va recórrer els principals carrers del municipi. De nou al Carrasclet, a partir de les 20 hores, va tenir lloc l'acte central de la festa, amb les presentacions de les colles, els diferents balls de gegants, el ball final de comiat i el repartiment de recordatoris a les colles participants.

Festa de Sant Roc
Amb aquesta sortida, els Geganters de Rubí marxen de vacances d'estiu. Tornaran per participar en la Festa Major petita de Sant Roc el cap de setmana del 2 i 3 de setembre. Posteriorment assistiran en les trobades del barri de Gràcia de Sabadell diumenge 10 de setembre i de Montornès del Vallès diumenge 17 de setembre.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Localitzat sa i estalvi l'home que va desaparèixer a Rubí dimarts al matí
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Fotodenúncia