Rubí serà subseu l’any 2019 dels World Roller Games de Barcelona
Esports | 2 d'agost de 2017

REDACCIÓ
L’estiu del 2019, els millors equips d’hoquei del món jugaran al pavelló de la Llana. / Localpres
La segona edició dels World Roller Games –la primera tindrà lloc aquest mes de setembre a Nanjing (Xina)– se celebrarà l’estiu del 2019 a Barcelona i rodalies. Rubí serà una de les subseus d’aquest esdeveniment esportiu, que aglutinarà els campionats del món de les diferents disciplines de la Federació Internacional de Roller Sports (FIRS), que aplega els esports sobre patins.

Els World Roller Games de Barcelona 2019 inclouran més d’un centenar de proves de 13 modalitats del patinatge sobre rodes: patinatge artístic, patinatge de velocitat en línia, patinatge de velocitat en pista, hoquei línia, hoquei patins, freestyle, freestyle en línia, slalom alpí en línia, descens en línia, marató, roller derby, skateboarding i descens longboarding. Les dates proposades per a la competició, que tindrà una durada de 14 dies, són del 24 de juny al 7 de juliol de 2019.

Rubí acollirà alguna de les proves del certamen, “atenent a la seva condició actual de capital europea de l’hoquei línia”, com ha explicat el regidor d’Esports, Juan López, després que les jugadores de l’Hoquei Club Rubí Cent Patins aconseguissin un triplet per primera vegada al proclamar-se campiones de la Lliga Elit Femenina, la Copa de la Reina i la Copa d’Europa. Per la seva banda, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, ha assegurat que “Rubí serà la capital mundial de l’hoquei línia amb l’organització dels Roller Games”.

I ha afegit: “Serà la primera vegada, aquí a Europa, que es reuniran totes les modalitats de patinatge. Serà un esdeveniment importantíssim i estem molt contents que Rubí hi pugui participar”. Juan López ha coincidit amb Basiana a l’hora de ressaltar la qualitat de la competició: “El millor hoquei mundial, tant masculí com femení i junior, vindran a Rubí. Serà un dels esdeveniments esportius més importants que s’organitzaran a Catalunya els propers anys”.

La competició preveu la participació d’esportistes de 116 països. En total, hi seran presents uns 4.500 participants i 1.500 entrenadors.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos