Dos membres de C’s Rubí s’incorporen a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre
Política | 8 d'agost de 2017

REDACCIÓ
Eric Laserna i Francisco J. López, de C's Rubí.
El coordinador de C’s Rubí, Eric Laserna, i el regidor de la formació taronja Francisco Javier López s’han incorporat a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre. Aquest òrgan, format per tots els coordinadors territorials de C’s en el Vallès Occidental i el Bages, exerceix de nexe entre les juntes locals i el comitè provincial.

Eric Laserna exercirà el càrrec de coordinador de programa i àrees sectorials. Entre les seves funcions hi ha la realització d’estudis i estadístiques sobre les necessitats de la zona i el treball conjunt amb el departament de posicionament del partit, aportant propostes a partir dels estudis realitzats.
Per la seva banda, Francisco Javier López serà el responsable de logística del comitè territorial, càrrec que ja ostenta en la junta directiva municipal.

La resta de la junta està formada per Josep Gabarra, de C’s Ripollet, Múnia Fernández-Jordan, de C’s Sant Cugat, David Gerbolés, de C’s Montcada, José Luis Fernández, de C’s Sabadell i Juan Albalat, de C’s Santa Perpetua.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Divisió a EUiA per la candidatura a les eleccions municipals
Rubí dona la benvinguda als infants saharauis amb una festa a la plaça Pearson
Més de 300 persones participen en la Marató de donació de sang de Rubí
El futur de l’Escola el Bosc es planificarà el curs vinent, segons Ensenyament
Els rubinencs reciclen més de 62 tones de roba usada durant el 2018
Els Gegants de Rubí participen a la Trobada gegantera de Ribes de Freser