Dos membres de C’s Rubí s’incorporen a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre
Política | 8 d'agost de 2017

REDACCIÓ
Eric Laserna i Francisco J. López, de C's Rubí.
El coordinador de C’s Rubí, Eric Laserna, i el regidor de la formació taronja Francisco Javier López s’han incorporat a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre. Aquest òrgan, format per tots els coordinadors territorials de C’s en el Vallès Occidental i el Bages, exerceix de nexe entre les juntes locals i el comitè provincial.

Eric Laserna exercirà el càrrec de coordinador de programa i àrees sectorials. Entre les seves funcions hi ha la realització d’estudis i estadístiques sobre les necessitats de la zona i el treball conjunt amb el departament de posicionament del partit, aportant propostes a partir dels estudis realitzats.
Per la seva banda, Francisco Javier López serà el responsable de logística del comitè territorial, càrrec que ja ostenta en la junta directiva municipal.

La resta de la junta està formada per Josep Gabarra, de C’s Ripollet, Múnia Fernández-Jordan, de C’s Sant Cugat, David Gerbolés, de C’s Montcada, José Luis Fernández, de C’s Sabadell i Juan Albalat, de C’s Santa Perpetua.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Alumnes del Regina Carmeli organitzen una campanya de donació de sang
Els Mossos d’Esquadra busquen un menor de 13 anys desaparegut a Rubí
El govern ja té a punt la licitació per instal·lar un supermercat al Mercat
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019
Els Mossos compren 84 litres de llet per a ASAV amb un bitllet de 50 euros sense propietari