Dos membres de C’s Rubí s’incorporen a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre
Política | 8 d'agost de 2017

REDACCIÓ
Eric Laserna i Francisco J. López, de C's Rubí.
El coordinador de C’s Rubí, Eric Laserna, i el regidor de la formació taronja Francisco Javier López s’han incorporat a la junta directiva del comitè territorial de Ciutadans Barcelona-Centre. Aquest òrgan, format per tots els coordinadors territorials de C’s en el Vallès Occidental i el Bages, exerceix de nexe entre les juntes locals i el comitè provincial.

Eric Laserna exercirà el càrrec de coordinador de programa i àrees sectorials. Entre les seves funcions hi ha la realització d’estudis i estadístiques sobre les necessitats de la zona i el treball conjunt amb el departament de posicionament del partit, aportant propostes a partir dels estudis realitzats.
Per la seva banda, Francisco Javier López serà el responsable de logística del comitè territorial, càrrec que ja ostenta en la junta directiva municipal.

La resta de la junta està formada per Josep Gabarra, de C’s Ripollet, Múnia Fernández-Jordan, de C’s Sant Cugat, David Gerbolés, de C’s Montcada, José Luis Fernández, de C’s Sabadell i Juan Albalat, de C’s Santa Perpetua.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC