Canàries, Riviera Maya o Rússia, entre els destins més sol·licitats pels rubinencs aquest estiu
Societat | 10 d'agost de 2017

Lara López
Les estades curtes a diferents punts de la costa catalana es mantenen com una opció molt arrelada entre els rubinencs. / Arxiu
Des de Zafiro Tours expliquen que els viatges més venuts a escala estatal són les illes Canàries i Balears, i en aquestes últimes, principalment Menorca i Mallorca. Des de Viatges Tejedor coincideixen que els top vendes són les Illes, i amb especial èxit Lanzarote, i la costa andalusa.

En l'àmbit internacional, triomfen els creuers pel Mediterrani amb sortida des de Barcelona, una opció còmoda pels viatgers, tot i que també venen creuers marítims per les Illes Gregues i Bàltic. Altres destins internacionals molt sol·licitats enguany són els Estats Units, amb recorreguts tant per la Costa Est com l'Oest, i també Rússia. Des de l'agència expliquen que aquest país sempre ha estat un dels destins més populars de l'estiu gràcies a les rutes Moscou – Sant Petersburg.

Quant a la durada de les vacances, la majoria de viatgers rubinencs trien estades d'1 setmana o 10 dies. A destins llunyans com Costa Rica o els Estats Units es venen paquets per 10 dies o més d'una setmana, mentre que les famílies que fan turisme per la costa catalana o andalusa acostumen a decantar-se per estades més curtes, de cap de setmana o fins a quatre dies.

Com cada any, les setmanes amb més concentració de reserves són la segona i la tercera d'agost, del 7 al 13 d'agost i del 14 al 20 d'agost, tal com expliquen des de Viatges Tejedor. Per la seva banda, des de Zafiro Tours destaquen que s'estan venent viatges per a gairebé tots els mesos: del juny al desembre, tot i que els viatges estiuencs es concentren principalment entre mitjans de juliol a mitjans d'agost.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC