Canàries, Riviera Maya o Rússia, entre els destins més sol·licitats pels rubinencs aquest estiu
Societat | 10 d'agost de 2017

Lara López
Les estades curtes a diferents punts de la costa catalana es mantenen com una opció molt arrelada entre els rubinencs. / Arxiu
Des de Zafiro Tours expliquen que els viatges més venuts a escala estatal són les illes Canàries i Balears, i en aquestes últimes, principalment Menorca i Mallorca. Des de Viatges Tejedor coincideixen que els top vendes són les Illes, i amb especial èxit Lanzarote, i la costa andalusa.

En l'àmbit internacional, triomfen els creuers pel Mediterrani amb sortida des de Barcelona, una opció còmoda pels viatgers, tot i que també venen creuers marítims per les Illes Gregues i Bàltic. Altres destins internacionals molt sol·licitats enguany són els Estats Units, amb recorreguts tant per la Costa Est com l'Oest, i també Rússia. Des de l'agència expliquen que aquest país sempre ha estat un dels destins més populars de l'estiu gràcies a les rutes Moscou – Sant Petersburg.

Quant a la durada de les vacances, la majoria de viatgers rubinencs trien estades d'1 setmana o 10 dies. A destins llunyans com Costa Rica o els Estats Units es venen paquets per 10 dies o més d'una setmana, mentre que les famílies que fan turisme per la costa catalana o andalusa acostumen a decantar-se per estades més curtes, de cap de setmana o fins a quatre dies.

Com cada any, les setmanes amb més concentració de reserves són la segona i la tercera d'agost, del 7 al 13 d'agost i del 14 al 20 d'agost, tal com expliquen des de Viatges Tejedor. Per la seva banda, des de Zafiro Tours destaquen que s'estan venent viatges per a gairebé tots els mesos: del juny al desembre, tot i que els viatges estiuencs es concentren principalment entre mitjans de juliol a mitjans d'agost.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos