El Centro Aragonés celebra les Festes del Pilar
Cultura | 5 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El Centro Aragonés celebra cada any les Festes del Pilar. / Arxiu
El Centro Aragonés de Rubí celebrarà del 7 al 21 d’octubre les Festes del Pilar. Les activitats començaran aquest dissabte amb el pregó, que anirà a càrrec del periodista rubinenc Moisés Rodríguez, subdirector del canal 24 hores i amb una àmplia i reconeguda trajectòria. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a l’auditori del Museu Vallhonrat.

Tot seguit, tindrà lloc la inauguració d’una exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre. L’acte finalitzarà amb la imposició de bandes a les reines de les festes: Josefina Giménez i Mireia García, reina infantil.

Diumenge a partir de les 16 hores al local social de l’entitat, tindrà lloc l’inici del torneig de Guiñote ràpid i activitats diverses.

L’11 d’octubre, s’organitzarà també a la seu de l’entitat a les 21.30 hores un sopar i un concurs de postres i posteriorment el tradicional llançament de ‘cuetes’. El dijous 12 d’octubre, festivitat del Pilar, d’11.30 a 12 hores, es realitzarà l’ofrena floral a la verge a l’església de Sant Pere i tot seguit s’oficiarà una missa cantada pel grup Somontano i la Rondalla Aneto. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor.

Ja el 13 d’octubre a partir de les 16 hores, es disputarà la final de campionat de Guiñote, mentre que dissabte a les 18 hores a La Sala tindrà lloc el popular festival de jotes a càrrec del grup Somontano i la Rondalla Aneto. Les festes finalitzaran el 21 d’octubre amb el lliurament de trofeus i amb una degustació de vi aragonès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC