El Centro Aragonés celebra les Festes del Pilar
Cultura | 5 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El Centro Aragonés celebra cada any les Festes del Pilar. / Arxiu
El Centro Aragonés de Rubí celebrarà del 7 al 21 d’octubre les Festes del Pilar. Les activitats començaran aquest dissabte amb el pregó, que anirà a càrrec del periodista rubinenc Moisés Rodríguez, subdirector del canal 24 hores i amb una àmplia i reconeguda trajectòria. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a l’auditori del Museu Vallhonrat.

Tot seguit, tindrà lloc la inauguració d’una exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre. L’acte finalitzarà amb la imposició de bandes a les reines de les festes: Josefina Giménez i Mireia García, reina infantil.

Diumenge a partir de les 16 hores al local social de l’entitat, tindrà lloc l’inici del torneig de Guiñote ràpid i activitats diverses.

L’11 d’octubre, s’organitzarà també a la seu de l’entitat a les 21.30 hores un sopar i un concurs de postres i posteriorment el tradicional llançament de ‘cuetes’. El dijous 12 d’octubre, festivitat del Pilar, d’11.30 a 12 hores, es realitzarà l’ofrena floral a la verge a l’església de Sant Pere i tot seguit s’oficiarà una missa cantada pel grup Somontano i la Rondalla Aneto. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor.

Ja el 13 d’octubre a partir de les 16 hores, es disputarà la final de campionat de Guiñote, mentre que dissabte a les 18 hores a La Sala tindrà lloc el popular festival de jotes a càrrec del grup Somontano i la Rondalla Aneto. Les festes finalitzaran el 21 d’octubre amb el lliurament de trofeus i amb una degustació de vi aragonès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Localitzat sa i estalvi l'home que va desaparèixer a Rubí dimarts al matí
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Fotodenúncia