El Centro Aragonés celebra les Festes del Pilar
Cultura | 5 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El Centro Aragonés celebra cada any les Festes del Pilar. / Arxiu
El Centro Aragonés de Rubí celebrarà del 7 al 21 d’octubre les Festes del Pilar. Les activitats començaran aquest dissabte amb el pregó, que anirà a càrrec del periodista rubinenc Moisés Rodríguez, subdirector del canal 24 hores i amb una àmplia i reconeguda trajectòria. L’acte tindrà lloc a les 19 hores a l’auditori del Museu Vallhonrat.

Tot seguit, tindrà lloc la inauguració d’una exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es podrà visitar fins al 21 d’octubre. L’acte finalitzarà amb la imposició de bandes a les reines de les festes: Josefina Giménez i Mireia García, reina infantil.

Diumenge a partir de les 16 hores al local social de l’entitat, tindrà lloc l’inici del torneig de Guiñote ràpid i activitats diverses.

L’11 d’octubre, s’organitzarà també a la seu de l’entitat a les 21.30 hores un sopar i un concurs de postres i posteriorment el tradicional llançament de ‘cuetes’. El dijous 12 d’octubre, festivitat del Pilar, d’11.30 a 12 hores, es realitzarà l’ofrena floral a la verge a l’església de Sant Pere i tot seguit s’oficiarà una missa cantada pel grup Somontano i la Rondalla Aneto. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor.

Ja el 13 d’octubre a partir de les 16 hores, es disputarà la final de campionat de Guiñote, mentre que dissabte a les 18 hores a La Sala tindrà lloc el popular festival de jotes a càrrec del grup Somontano i la Rondalla Aneto. Les festes finalitzaran el 21 d’octubre amb el lliurament de trofeus i amb una degustació de vi aragonès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Limitacions per aparcar per Sant Joan i Festa Major
C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Pablo Cerrato guanya el 19è Premi de recerca Miquel Segura amb un treball sobre física quàntica
El Centre d’Atenció Primària Anton Borja tancarà per obres de millora a l’estiu
Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum
Una cercavila d’època commemorarà els 100 anys de l’arribada del tren