Nova edició dels Jocs Esportius Escolars, que ofereixen més d’una desena de disciplines
Esports | 9 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2017-2018, que promou l’Ajuntament amb una quinzena d’entitats esportives de la ciutat, ja estan oberts. Enguany s’ofereixen més d’una desena de disciplines, que l’alumnat rubinenc podrà realitzar en horari extraescolar.

En aquesta nova edició, s’ha tornat a apostar per un model d’esport escolar basat en els valors esportius i educatius. Així, a través de la iniciativa ‘En volem 5!’, que es desenvolupa amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa, es promou una competició en què els valors i les bones actituds també sumen punts. Així, els diferents agents implicats en el joc decideixen aquesta puntuació a partir d’aspectes com el respecte de cada equip als àrbitres, l’actitud pedagògica de l’entrenador, la puntualitat dels equips i l’actitud a la grada, entre altres.

El projecte ‘En volem 5!’ s’aplica a totes les categories de la competició i hi ha una única classificació que és el resultat de la puntuació del resultat del partit i la puntuació de valors. Com a novetat, a partir d’aquest any el tutor de la grada el designa cada entitat.

Una altra novetat és que aquesta edició els entrenadors o monitors que dirigeixin un equip hauran de disposar d’una titulació esportiva mínima per poder tramitar la fitxa d’entrenadors. En cas de no tenir-la actualment s’hauran de comprometre a obtenir-la durant la temporada.

Uns 1.500 alumnes participen cada any als Jocs Esportius Escolars. Les inscripcions es poden fer a cada centre educatiu o a l’Oficina dels Jocs Escolars a l’Escardívol.
Els jocs escolars ofereixen més d’una desena d’esports. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC