Tret de sortida a la celebració de les Festes del Pilar amb un pregó de Moisés Rodríguez
Cultura | 9 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El pregó del periodista de Televisió Espanyola Moisés Rodríguez a l’auditori del Museu Vallhonrat va donar dissabte el tret de sortida a les Festes del Pilar, organitzades pel Centro Aragonés de Rubí. Més d’una cinquantena de persones van assistir al pregó a càrrec del periodista rubinenc i a la imposició de la banda a la reina de les festes. A més, l’acte també va servir per inaugurar l’exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es pot visitar a l’auditori del Museu fins al 21 d’octubre.

Tot i que algunes activitats ja han començat, com ara el torneig de ‘Guiñote’, la festa gran arribarà el dimecres al vespre amb un sopar d’alforja i el llançament de ‘Cuetes’ a la seu de l’entitat.

El 12 d’octubre, Festa del Pilar, començarà amb una ofrena a la verge a partir de les 11.30 hores a l’església de Sant Pere, que també acollirà la missa cantada, a càrrec del Grupo Somontano i Rondalla Aneto. La festa s’allargarà amb un dinar de germanor al restaurant Can Ramon.

També hi haurà altres activitats, com el Festival de jotes el 14 d’octubre a les 18 hores a La Sala o el final de les festes, el 21 d’octubre a partir de les 19 hores al local de l’entitat. En aquest cas, s’entregaran els trofeus i es degustarà vi aragonès.
El pregoner i la dama de les festes, acompanyats pel president del Centro Aragonés i el regidor de Cultura. / J.A Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Fira de Sant Galderic arrriba als carrers de la ciutat amb més activitats culturals
VR estrena la nova seu amb la vista posada a les municipals del 2019
Els Castellers de Rubí celebren diumenge la seva XXI Diada
L’Ajuntament de Rubí demana l’alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Equipaments en desús a Rubí, fins quan?
El regidor Sergi García deixa el grup municipal de CDC un any després d’entrar al govern del PSC