Tret de sortida a la celebració de les Festes del Pilar amb un pregó de Moisés Rodríguez
Cultura | 9 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El pregó del periodista de Televisió Espanyola Moisés Rodríguez a l’auditori del Museu Vallhonrat va donar dissabte el tret de sortida a les Festes del Pilar, organitzades pel Centro Aragonés de Rubí. Més d’una cinquantena de persones van assistir al pregó a càrrec del periodista rubinenc i a la imposició de la banda a la reina de les festes. A més, l’acte també va servir per inaugurar l’exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es pot visitar a l’auditori del Museu fins al 21 d’octubre.

Tot i que algunes activitats ja han començat, com ara el torneig de ‘Guiñote’, la festa gran arribarà el dimecres al vespre amb un sopar d’alforja i el llançament de ‘Cuetes’ a la seu de l’entitat.

El 12 d’octubre, Festa del Pilar, començarà amb una ofrena a la verge a partir de les 11.30 hores a l’església de Sant Pere, que també acollirà la missa cantada, a càrrec del Grupo Somontano i Rondalla Aneto. La festa s’allargarà amb un dinar de germanor al restaurant Can Ramon.

També hi haurà altres activitats, com el Festival de jotes el 14 d’octubre a les 18 hores a La Sala o el final de les festes, el 21 d’octubre a partir de les 19 hores al local de l’entitat. En aquest cas, s’entregaran els trofeus i es degustarà vi aragonès.
El pregoner i la dama de les festes, acompanyats pel president del Centro Aragonés i el regidor de Cultura. / J.A Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La UE Rubí retorna a Primera Catalana
Ciutadans vol instal·lar cendrers en zones de vianants i espais concorreguts
Lamentable estado del parque Can Ximelis
Acord al Vallès per reactivar la indústria com a motor econòmic
ICV proposa sessions obertes a la ciutadania en el Consell Municipal de Salut
Joan Carles Boronat impulsa a Rubí SOMI, el nou partit d’Anglada