Tret de sortida a la celebració de les Festes del Pilar amb un pregó de Moisés Rodríguez
Cultura | 9 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El pregó del periodista de Televisió Espanyola Moisés Rodríguez a l’auditori del Museu Vallhonrat va donar dissabte el tret de sortida a les Festes del Pilar, organitzades pel Centro Aragonés de Rubí. Més d’una cinquantena de persones van assistir al pregó a càrrec del periodista rubinenc i a la imposició de la banda a la reina de les festes. A més, l’acte també va servir per inaugurar l’exposició de pintura de Rosario Jiménez i els seus alumnes, que es pot visitar a l’auditori del Museu fins al 21 d’octubre.

Tot i que algunes activitats ja han començat, com ara el torneig de ‘Guiñote’, la festa gran arribarà el dimecres al vespre amb un sopar d’alforja i el llançament de ‘Cuetes’ a la seu de l’entitat.

El 12 d’octubre, Festa del Pilar, començarà amb una ofrena a la verge a partir de les 11.30 hores a l’església de Sant Pere, que també acollirà la missa cantada, a càrrec del Grupo Somontano i Rondalla Aneto. La festa s’allargarà amb un dinar de germanor al restaurant Can Ramon.

També hi haurà altres activitats, com el Festival de jotes el 14 d’octubre a les 18 hores a La Sala o el final de les festes, el 21 d’octubre a partir de les 19 hores al local de l’entitat. En aquest cas, s’entregaran els trofeus i es degustarà vi aragonès.
El pregoner i la dama de les festes, acompanyats pel president del Centro Aragonés i el regidor de Cultura. / J.A Montoya
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya