Conferències sobre la indústria intel·ligent per a professionals
Economia | 10 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Les conferències tindran lloc a la masia de Can Serra. / Localpres
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí posa en marxa un cicle de quatre sessions al voltant de la indústria intel·ligent o indústria 4.0. Una proposta que culminarà el 30 de novembre amb la segona edició de la jornada per a professionals Rubindústria, que també girarà al voltant d’aquesta temàtica.

La indústria intel·ligent defineix un canvi en la manera d’organitzar els mitjans de producció que integra les tecnologies de la informació en els processos industrials. D’aquesta forma, s’optimitza el funcionament de l’empresa, es redueixen els costos i es guanya en eficiència i sostenibilitat.

Es faran quatre conferències. La primera, el 19 d’octubre, porta per títol ‘Introducció a la indústria 4.0’. La sessió desenvoluparà el concepte d’indústria intel·ligent de forma clara perquè serveixi d’introducció a gestors, directius d’empresa i institucions.

La segona conferència, el 26 d’octubre, serà ‘Big Data; el negoci darrere de les dades’. En aquest cas, s’analitzarà el potencial de les dades massives com a eina clau de generació de valor en el sector industrial.

‘Ciberseguretat’ és la tercera xerrada, el 26 d’octubre, i tractarà sobre la utilització de sistemes connectats a les indústries i les seves amenaces.

La darrera conferència serà ‘IoT’, el 23 de novembre, sobre l’art de les diferents tecnologies, la inclusió de sistemes ciberfísics i possibles aplicacions.

Les sessions es faran de 9.30 a 13.30 hores a la masia de Can Serra i les persones poden formalitzar les inscripcions a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. Les xerrades estan subvencionades per la Diputació de Barcelona.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La UE Rubí retorna a Primera Catalana
Ciutadans vol instal·lar cendrers en zones de vianants i espais concorreguts
Lamentable estado del parque Can Ximelis
Acord al Vallès per reactivar la indústria com a motor econòmic
ICV proposa sessions obertes a la ciutadania en el Consell Municipal de Salut
Joan Carles Boronat impulsa a Rubí SOMI, el nou partit d’Anglada