Conferències sobre la indústria intel·ligent per a professionals
Economia | 10 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Les conferències tindran lloc a la masia de Can Serra. / Localpres
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí posa en marxa un cicle de quatre sessions al voltant de la indústria intel·ligent o indústria 4.0. Una proposta que culminarà el 30 de novembre amb la segona edició de la jornada per a professionals Rubindústria, que també girarà al voltant d’aquesta temàtica.

La indústria intel·ligent defineix un canvi en la manera d’organitzar els mitjans de producció que integra les tecnologies de la informació en els processos industrials. D’aquesta forma, s’optimitza el funcionament de l’empresa, es redueixen els costos i es guanya en eficiència i sostenibilitat.

Es faran quatre conferències. La primera, el 19 d’octubre, porta per títol ‘Introducció a la indústria 4.0’. La sessió desenvoluparà el concepte d’indústria intel·ligent de forma clara perquè serveixi d’introducció a gestors, directius d’empresa i institucions.

La segona conferència, el 26 d’octubre, serà ‘Big Data; el negoci darrere de les dades’. En aquest cas, s’analitzarà el potencial de les dades massives com a eina clau de generació de valor en el sector industrial.

‘Ciberseguretat’ és la tercera xerrada, el 26 d’octubre, i tractarà sobre la utilització de sistemes connectats a les indústries i les seves amenaces.

La darrera conferència serà ‘IoT’, el 23 de novembre, sobre l’art de les diferents tecnologies, la inclusió de sistemes ciberfísics i possibles aplicacions.

Les sessions es faran de 9.30 a 13.30 hores a la masia de Can Serra i les persones poden formalitzar les inscripcions a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. Les xerrades estan subvencionades per la Diputació de Barcelona.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Alumnes del Regina Carmeli organitzen una campanya de donació de sang
Els Mossos d’Esquadra busquen un menor de 13 anys desaparegut a Rubí
El govern ja té a punt la licitació per instal·lar un supermercat al Mercat
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Els pisos de Can Sant Joan per a lloguer assequible es licitaran a principis del 2019
Els Mossos compren 84 litres de llet per a ASAV amb un bitllet de 50 euros sense propietari