Conferències sobre la indústria intel·ligent per a professionals
Economia | 10 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Les conferències tindran lloc a la masia de Can Serra. / Localpres
L’Escola d’Emprenedoria de Rubí posa en marxa un cicle de quatre sessions al voltant de la indústria intel·ligent o indústria 4.0. Una proposta que culminarà el 30 de novembre amb la segona edició de la jornada per a professionals Rubindústria, que també girarà al voltant d’aquesta temàtica.

La indústria intel·ligent defineix un canvi en la manera d’organitzar els mitjans de producció que integra les tecnologies de la informació en els processos industrials. D’aquesta forma, s’optimitza el funcionament de l’empresa, es redueixen els costos i es guanya en eficiència i sostenibilitat.

Es faran quatre conferències. La primera, el 19 d’octubre, porta per títol ‘Introducció a la indústria 4.0’. La sessió desenvoluparà el concepte d’indústria intel·ligent de forma clara perquè serveixi d’introducció a gestors, directius d’empresa i institucions.

La segona conferència, el 26 d’octubre, serà ‘Big Data; el negoci darrere de les dades’. En aquest cas, s’analitzarà el potencial de les dades massives com a eina clau de generació de valor en el sector industrial.

‘Ciberseguretat’ és la tercera xerrada, el 26 d’octubre, i tractarà sobre la utilització de sistemes connectats a les indústries i les seves amenaces.

La darrera conferència serà ‘IoT’, el 23 de novembre, sobre l’art de les diferents tecnologies, la inclusió de sistemes ciberfísics i possibles aplicacions.

Les sessions es faran de 9.30 a 13.30 hores a la masia de Can Serra i les persones poden formalitzar les inscripcions a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. Les xerrades estan subvencionades per la Diputació de Barcelona.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya