Bona arrencada a la lliga pels equips nacionals del Cent Patins
Esports | 10 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Bon inici de temporada pels equips de lliga nacional de l’HCR Cent Patins, que van arrencar la competició a la pista Francesc Calvo. El Sènior Femení i Masculí A, que juguen a la Lliga Elit, i el Sènior Masculí B, que disputa la Lliga Or, es van enfrontar als equips madrilenys de Tres Cantos, en una jornada on es van presentar les noves plantilles.

El Sènior Femení va arrencar el primer partit oficial amb el debut de tres jugadores noves. En el partit, es va demostrar que malgrat els moviments al vestuari, l’equip tornarà a lluitar per tots els títols. De seguida es van avançar 1-0 i després d’una gran primera part el marcador ja reflectia un contundent 3-0. El resultat final va ser de 4-1. L’equip dirigit per Xavi Porqueras il·lusiona una temporada més pel seu nivell de joc.

L’estrena del Sènior Masculí A, també va ser davant el Tres Cantos i amb nous fitxatges. El duel va arrencar de cara pels rubinencs, que es van avançar en el marcador i van poder marxar al descans amb un 2-0. A la segona part, va pujar la intensitat dels dos equips però els locals es van imposar amb claredat per 5-2.

Pel que fa al Sènior Masculí B va destacar el debut de Markus Pippocom a entrenador i quatre nous jugadors ascendits de categories inferiors amb el repte de defensar el títol de l’any passat. El conjunt local va perdre 2-3, però no va abaixar els braços en cap moment.
La pista Francesc Calvo va acollir els tres primers partits dels equips que competeixen a l’àmbit estatal. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya