‘Guants roses’ per recollir fons per Oncolliga Rubí
Esports | 10 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
El Club de Boxa Rubí organitza una vetllada de boxa femenina amb púgils provinents de diverses ciutats catalanes i d’altres punts de l’estat espanyol per tal de recaptar fons per Oncolliga Rubí. El torneig es fa amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Càncer de Mama, el 19 d’octubre, i l’Ajuntament de Rubí també hi col·labora.

L’activitat porta per títol ‘Guants Roses’ i consistirà en una desena de combats. L’entrada per assistir a la vetllada tindrà un preu de 10 euros, que servirà per recollir fons per l’entitat rubinenca, que fa activitats de suport a malalts i familiars de malalts de càncer.

Les entrades es poden adquirir a la mateixa seu del club esportiu, situat al polígon de Cova Solera, al carrer Sardana, 22, nau 3; o bé a través d’Oncolliga. Els combats seran el 21 d’octubre a la seu del Club de Boxa Rubí a partir de les 18 hores.

La jronada també servirà perquè Oncolliga presenti el seu calendari, realitzat amb imatges cedides pel club rubinenc en les quals apareixen diverses boxejadores de l’entitat. Els recursos que generi la seva venda també aniran a parar a Oncolliga.

La iniciativa es va presentar a principis de setmana al gimnàs del Club Boxa i va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, el regidor d’Esports, Juan López, el responsable del club, Joel Ruiz, i Iolanda Ferrer, membre d’Oncolliga.

Joel Ruiz ha explicat que el club posa en marxa aquesta iniciativa perquè “és una causa justa”. El Club Boxa va organitzar abans de l’estiu una jornada de boxa en solidaritat a l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).
El Club Boxa Rubí organitza una activitat solidària pels malalts amb càncer. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La CUP denuncia a la Junta Electoral l'acte de la Constitució organitzat per l'Ajuntament
Els veïns de Sant Muç es queixen al Ple pel cobrament de la vuitena quota del cost de la urbanització
Ana M. Martínez pren possessió com a nova diputada provincial
El socialista Miquel Iceta insisteix en la necessitat d’una reforma constitucional
El PP expulsarà els regidors Jonatan Cobo i Noelia Borque per actuar al marge del partit
Unes 300 persones es manifesten per demanar la llibertat dels presos