Més d’una desena d’artistes, al festival ‘Raíces del Sur’
Cultura | 11 d'octubre de 2017

REDACCIÓ
Una actuació del festival. / Cedida
L’emissora Ràdio Rubí organitza cada any el Festival de música andalusa ‘Raíces del Sur’, que porta el mateix nom que el programa que s’emet regularment a l’emissora des de fa més de 30 anys i que està conduït per Toni Sevilla.

El magazín cultural difon la música, la cultura i els costums andalusos des de la freqüència de Ràdio Rubí. Per aquest motiu, el festival, al qual hi van assistir unes 200 persones, va comptar amb la participació de més d’una desena d’artistes relacionats amb la cultura andalusa. Maria Montilla, Alborada Flamenca, Víctor Palacios o Rafa Bueno van pujar a l’escenari de La Sala el 7 d’octubre i van celebrar el 32è aniversari del programa radiofònic. “Hem ofert un cartell molt divers i, dins la diversitat, hi ha molta riquesa”, ha explicat el conductor del programa.

A l’espectacle hi va assistir la regidora d’Acció Institucional i Comunicació, Maria Mas, que va voler donar el seu “suport a un espai històric de la ràdio pública de Rubí”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori