L’artista rubinenca Sandra Bea exposa els seus retrats a l’Antiga Estació
Cultura | 9 de novembre de 2017

REDACCIÓ
L’artista rubinenca Sandra Bea inaugura aquest dijous a les 19.30 hores a l’Antiga Estació la mostra ‘Sandra Bea. Pintura’, una col·lecció de retrats de persones que, de diferents maneres, han marcat les vivències de l’artista.

“Són retrats de persones del meu entorn proper, que, d’una manera o altra, han marcat la meva trajectòria vital”, explica Bea, qui afegeix que “cada un d’aquests retrats l’he relacionat amb el concepte o idea que em ve al cap quan veig aquella imatge”.

Així, les obres presenten significats i estils diferents, amb la intenció de plasmar tot el ventall de sentiments i sensacions experimentats per l’autora. “Espero que les obres agradin el públic o que com a mínim el desperti algun sentiment”, assenyala la rubinenca.

L’acte d’inauguració de l’exposició comptarà amb l’actuació musical de Carme Jiménez i Joan Sans, que interpretaran en duet uns temes per donar el tret de sortida a la mostra.

L’exposició de Sandra Bea es podrà visitar fins al 28 de gener a l’Espai Expositiu de l’Antiga Estació. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a dimecres de 12 a 14 hores, de dijous a dissabte de 12 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Els diumenges i festius l’Antiga Estació resta tancada al públic.
L’artista rubinenca, amb un dels seus retrats. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme