L’artista rubinenca Sandra Bea exposa els seus retrats a l’Antiga Estació
Cultura | 9 de novembre de 2017

REDACCIÓ
L’artista rubinenca Sandra Bea inaugura aquest dijous a les 19.30 hores a l’Antiga Estació la mostra ‘Sandra Bea. Pintura’, una col·lecció de retrats de persones que, de diferents maneres, han marcat les vivències de l’artista.

“Són retrats de persones del meu entorn proper, que, d’una manera o altra, han marcat la meva trajectòria vital”, explica Bea, qui afegeix que “cada un d’aquests retrats l’he relacionat amb el concepte o idea que em ve al cap quan veig aquella imatge”.

Així, les obres presenten significats i estils diferents, amb la intenció de plasmar tot el ventall de sentiments i sensacions experimentats per l’autora. “Espero que les obres agradin el públic o que com a mínim el desperti algun sentiment”, assenyala la rubinenca.

L’acte d’inauguració de l’exposició comptarà amb l’actuació musical de Carme Jiménez i Joan Sans, que interpretaran en duet uns temes per donar el tret de sortida a la mostra.

L’exposició de Sandra Bea es podrà visitar fins al 28 de gener a l’Espai Expositiu de l’Antiga Estació. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a dimecres de 12 a 14 hores, de dijous a dissabte de 12 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores. Els diumenges i festius l’Antiga Estació resta tancada al públic.
L’artista rubinenca, amb un dels seus retrats. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori