S’inaugura oficialment l’exposició ‘Carrers de Rubí’ al Museu del Castell
L’acte comptarà amb una conferència a càrrec de la fotoperiodista Sandra Balsells sobre la figura del rubinenc Ignasi Marroyo
Cultura | 10 de novembre de 2017

REDACCIÓ
Tot i que l’exposició es va obrir al públic el passat 5 d’octubre, aquest divendres 10 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial de l’exposició ‘Carrers de Rubí’, una mostra del fotògraf rubinenc Ignasi Marroyo que s’exposa al Museu Municipal el Castell.

L’exposició és un recull de gairebé una quarantena d’imatges de diferents carrers de la ciutat que van ser preses entre 1966 i 1993 pel reconegut fotògraf rubinenc, mort el 30 de juny passat.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de diferents personalitats del món de la cultura i la fotografia com la primera fotoperiodista de l’estat espanyol, Joana Biarnés, els exconsellers de Cultura Ferran Mascarell i Joan Manuel Tresserras, el director de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Francesc Balada, i la cap d’Imatge i Fotografia d’aquesta mateixa institució, Inmaculada Navarro. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, presidiran l’acte.

Durant la inauguració, es podrà gaudir d’una conferència sobre la figura d’Ignasi Marroyo a càrrec de Sandra Balsells, fotoperiodista i professora de Fotografia a la Univeritat Ramon Llull. També s’hi presentarà el catàleg de l’exposició.

‘Carrers de Rubí’ es podrà visitar fins al 17 de desembre els dimarts i dimecres de 16 a 20 hores, els dijous i divendres d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores, els dissabtes d’11 a 14 hores i de 16 a 20 hores i els diumenges i festius d’11 a 14 hores.
Una de les imatges de la mostra, que es pot visitar fins al 17 de desembre. / Ignasi Marroyo
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori