Programen vuit concerts de música clàssica a La Sala, el Celler i l’Ateneu
Cultura | 10 de novembre de 2017

REDACCIÓ
Els aficionats a la música clàssica tindran fins a vuit oportunitats per gaudir d’espectacles d’aquest gènere musical els propers tres mesos. L’àrea de Cultura ha programat actuacions en tres escenaris diferents: La Sala, el Celler i l’Ateneu.

L’Orquestra de Cambra de l’escola de Música Pere Burés serà qui enceti el cicle amb un concert al Celler aquest diumenge, a la sala Cèsar Martinell a les 12 hores. Aquest recital serà el que obrirà la primera temporada de la formació sorgida de l’escola municipal i seguirà un programa a base de peces de Vivaldi i Nyman. És un espectacle gratuït però cal fer reserva a l’adreça celler@ajrubi.cat, ja que l’aforament és limitat.

La Sala serà el següent escenari del cicle amb el concert de piano ‘Quadres d’una exposició’, de Daniel Ligorio el 17 de novembre a les 21.30 hores. L’entrada té un preu de 10 euros.

L’Ateneu s’estrenarà el divendres 24 de novembre a les 20.30 hores amb un duet de veu i viola de gamba. L’actuació, a càrrec de Fernanda Sánchez i Anna Casademunt, és gratuïta i duu per títol ‘The voice of the Viol’.

La coral rubinenca Conturbat Me oferirà dues representacions de la XII Cantada Popular Missa de coronació, de Mozart, el divendres 15 de desembre i el diumenge 17 de desembre. Serà al teatre La sala i l’entrada té un preu de 8 euros.

El diumenge 17 de desembre també hi haurà un nou concert de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal Pere Burés, amb el programa ‘Les músiques de Shakepeare’. Serà a les 12 hores a la sala Cèsar Martinell del Celler. L’entrada és gratuïta però cal reservar plaça a través d’un correu a celler@ajrubi.cat.

El clarinetista Oriol Romaní oferirà el recital ‘Meditacions festives’ a l’Ateneu el 22 de desembre a les 20.30 hores. L’entrada és gratuïta.

La música tornarà a La Sala el 29 de desembre amb ‘Festival de valsos i danses’, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i la soprano Anabel Pérez Real. Serà a les 21 hores i l’entrada té un preu de 20 euros.

La darrera cita del cicle serà el 19 de gener a La Sala. Amb el títol ‘Bach x2’, amb el violoncel d’Amparo Lacruz i la dansa de Lorena Nogal. Les entrades tenen un preu de 10 euros i l’espectacle començarà a les 21 hores.
La música clàssica protagonitza la proposta musical. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori