Torna el cicle de cinema i el festival VOC a La Sala
Cultura | 10 de novembre de 2017

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala torna a programar un cicle de cinema estable a partir del 16 de novembre. El cicle de tardor inclou vuit sessions que combinen estrenes recents i grans clàssics, a banda de la mostra d’audiovisuals en català VOC i el festival de tardor de cinema de terror Infest.

Entre les pel·lícules de nova factura, destaca la darrera cinta de Christopher Nolan, ‘Dunkerque’, que es podrà veure el 7 de desembre en versió doblada. L’espectacular producció, aclamada pel públic i la crítica, es basa en una operació militar per evacuar prop de 400.000 soldats atrapats a França durant la Segona Guerra Mundial. També es projectarà ‘Brava’, de Roser Aguilar, en el marc del Cicle Gaudí (16 de novembre); l’obra de Ventura Pons ‘Sabates grosses’, també com a part de la programació de l’Acadèmia del Cinema Català (21 de desembre); ‘Cars 3’ (28 de desembre); i ‘Kingsman’ (12 de gener).

El cicle de tardor també inclou el clàssic de John Huston ‘La reina de África’, protagonitzat per Humphrey Bogart i Katherine Hepburn, que es podrà gaudir en versió original el 14 de desembre.

VOC i Infest
El 24 de novembre, Òmnium Cultural portarà a La Sala la mostra d’audiovisuals en català VOC, mentre que l’1 de desembre els joves organitzadors de l’Infest estrenaran un nou festival de cinema de terror.

Per al regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, propostes com aquestes “enriqueixen una programació consolidada i que permet seguir oferint als rubinencs i rubinenques l’oportunitat de consumir cinema a la seva pròpia ciutat”.
Fotograma del film 'Dunkerque', una de les pel·lícules que es podran veure a La Sala.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Carrers inundats, esllavissades a la carretera i arbres caiguts, principals conseqüències de les intenses pluges
Comença el muntatge del túnel de llum al carrer Maximí Fornés
Roberto Martín, escollit portaveu de l'agrupació de C's de Rubí
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges
Seguiment massiu a Rubí la vaga d'estudiants convocada contra el masclisme