Promouen Rubí Àgora, un espai de reflexió i debat ciutadà
Política | 13 de novembre de 2017

REDACCIÓ
Impulsors de la iniciativa. / Ràdio Rubí
El Cercle Podem Rubí ha impulsat la primera trobada de Rubí Àgora, un espai de debat i reflexió ciutadana obert a tota la població i que neix amb la voluntat de ser una eina per la transformació social de Rubí.
Segons expliquen des de la plataforma, Rubí Àgora funcionarà a través d’una assemblea oberta, “sense carnets ni intencionalitats partidistes” i té l’objectiu d’aplegar tots els sectors, col·lectius i persones a títol individual per afavorir la diversitat d’idees, i amb especial èmfasi en el feminisme i el jovent.

Els impulsors d’aquest nou espai proposen reflexionar d’una manera pausada sobre qüestions importants, com ara aspectes filosòfics, econòmics o polítics, sobre els quals sovint no es pot aprofundir pels temps accelerats del dia a dia.

Durant la primera trobada, es va acordar una coordinació paritària formada per María del Río i Jordi Castillejo, estudiants de periodisme i psicologia, respectivament, que s’encarregarà d’organitzar els debats i de la gestió de les propostes que faci l’assemblea. També es va escollir Alba Fernández, estudiant de psicologia, com a secretaria de feminisme. Fernández treballarà per la participació de les dones en els debats i vetllarà per evitar comentaris o comportaments masclistes.

Les assemblees, de caràcter mensual, es començaran a realitzar a l’Espai sociocultural de la CGT. El format d’aquestes trobades serà d’una exposició de 15-20 minuts sobre la temàtica escollida i un posterior debat obert. Per afavorir la conciliació familiar, les assemblees duraran un màxim de dues hores i se sabrà prèviament l’hora d’inici i de finalització.

Les persones interessades a rebre més informació poden contactar a través de les xarxes socials o per correu electrònic a lagoraderubi@gmail.com.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Instal·len reductors de velocitat a La Llana per dissuadir les curses il·legals
Una marxa groga de vehicles reivindica la llibertat dels representants del moviment independentista
Entren a la seu del PDeCAT i roben un ordinador portàtil
Roses i llibres per tothom en una gran Diada de Sant Jordi
Revés judicial contra els gestors de l’abocador de Can Balasc
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa