Víctor Puig (CDC): “És una llàstima, però donem el mandat per perdut”
Política | 14 de novembre de 2017

MARTA CABRERA
El portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Víctor Puig, ha estat molt dur contra l’equip de govern local i ha explicat que no té cap intenció de facilitar l’aprovació del pressupost del 2018: “No estem per la labor d’escoltar l’equip de govern perquè incompleix sistemàticament la seva paraula i els acords amb la resta de grups polítics, és una pèrdua de temps”.

Puig va assistir a la primera reunió de tots els grups per treballar el pressupost, però no va ser present ni a la segona ni a la tercera: “El tarannà és el de sempre, una majoria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), amb el Partit Popular i Ciutadans i tots els trànsfugues i no es compleixen ni els nostres acords ni els de la resta”.

Per aquest motiu, el regidor de CDC considera que aquest mandat és una oportunitat més perduda per la ciutat: “És una llàstima, però donem el mandat per perdut, nosaltres volíem que servís per millorar la ciutat a poc a poc, però està aturada, pitjor que mai i amb la institució tocada”. Tot i això, insisteix que CDC continuarà “fent propostes durant tot el mandat, prioritzant sempre les qüestions locals per sobre de les nacionals”.

Unitat independentista a les eleccions del 21-D
Víctor Puig, que en altres ocasions s’havia mostrat partidari de la llista única, ha demanat que “el 21 de desembre no es perdi cap vot independentista” i s’ha mostrat convençut que el sobiranisme millorarà els seus resultats. També ha deixat clar que no es pot retrocedir en les reivindicacions, considera que serà una lluita “difícil i llarga” i carrega contra l’estat espanyol, al qual titlla “d’autoritari”.

Pel que fa a la incorporació d’alguns antics membres d’Unió Democràtica a la llista del PSC, Víctor Puig considera que és una “operació de màrqueting del PSC per no semblar tant ultra espanyolista” i qualifica aquests exUnió de “rebotats que només es representen a si mateixos” i que només “volen una poltrona”.
Víctor Puig, en una imatge d’arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Instal·len reductors de velocitat a La Llana per dissuadir les curses il·legals
Una marxa groga de vehicles reivindica la llibertat dels representants del moviment independentista
Entren a la seu del PDeCAT i roben un ordinador portàtil
Roses i llibres per tothom en una gran Diada de Sant Jordi
Revés judicial contra els gestors de l’abocador de Can Balasc
L’Agrupación de Personas Mayores de la Zona Norte enceta una nova etapa