Víctor Puig (CDC): “És una llàstima, però donem el mandat per perdut”
Política | 14 de novembre de 2017

MARTA CABRERA
El portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Víctor Puig, ha estat molt dur contra l’equip de govern local i ha explicat que no té cap intenció de facilitar l’aprovació del pressupost del 2018: “No estem per la labor d’escoltar l’equip de govern perquè incompleix sistemàticament la seva paraula i els acords amb la resta de grups polítics, és una pèrdua de temps”.

Puig va assistir a la primera reunió de tots els grups per treballar el pressupost, però no va ser present ni a la segona ni a la tercera: “El tarannà és el de sempre, una majoria del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), amb el Partit Popular i Ciutadans i tots els trànsfugues i no es compleixen ni els nostres acords ni els de la resta”.

Per aquest motiu, el regidor de CDC considera que aquest mandat és una oportunitat més perduda per la ciutat: “És una llàstima, però donem el mandat per perdut, nosaltres volíem que servís per millorar la ciutat a poc a poc, però està aturada, pitjor que mai i amb la institució tocada”. Tot i això, insisteix que CDC continuarà “fent propostes durant tot el mandat, prioritzant sempre les qüestions locals per sobre de les nacionals”.

Unitat independentista a les eleccions del 21-D
Víctor Puig, que en altres ocasions s’havia mostrat partidari de la llista única, ha demanat que “el 21 de desembre no es perdi cap vot independentista” i s’ha mostrat convençut que el sobiranisme millorarà els seus resultats. També ha deixat clar que no es pot retrocedir en les reivindicacions, considera que serà una lluita “difícil i llarga” i carrega contra l’estat espanyol, al qual titlla “d’autoritari”.

Pel que fa a la incorporació d’alguns antics membres d’Unió Democràtica a la llista del PSC, Víctor Puig considera que és una “operació de màrqueting del PSC per no semblar tant ultra espanyolista” i qualifica aquests exUnió de “rebotats que només es representen a si mateixos” i que només “volen una poltrona”.
Víctor Puig, en una imatge d’arxiu.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”
La comunitat de Maristes celebra el bicentenari amb una exposició
Ribas, número 4 de Catalunya en Comú: “Si continuem amb la política de blocs, anirem a pitjor”
Víctor Puig (CDC): “És una llàstima, però donem el mandat per perdut”
El festival solidari amb Cuba recapta 1.285 euros per als damnificats de l’huracà Irma
Concert de l’Associació Jazz Rubí a l’Ateneu