L’empresa Kao Chimigraf inaugura una nova planta a Can Jardí
Economia | 27 de novembre de 2017

REDACCIÓ
La firma Kao Chimigraf va inaugurar dijous passat una nova planta al polígon industrial de Can Jardí. Amb aquesta ampliació de les seves instal·lacions, la companyia disposa actualment d’una superfície d’uns 6.000 m2 per a la producció de tintes i vernissos per a la impressió flexogràfica i de gravat en relleu.

El director general de Kao Chimigraf, Armand Marcé, ha comentat que aquesta nova planta situada al polígon industrial de Can Jardí “representa una oportunitat magnífica de centralitzar recursos i fer que les produccions siguin cada vegada més grans i de forma més eficient”. La companyia espera incrementar el nombre de treballadors gràcies a la unió amb el grup Kao i expandir-se més enllà dels 70 països actuals.

Kao Chimigraf és una empresa de referència mundial de producció de tintes i vernissos per a flexografia, rotogravat i sistemes d’impressió digital. El 1970, la companyia es va introduir al món de les arts gràfiques, donant feina aleshores a set treballadors. Ara, a Rubí hi treballen 114 persones.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui va mostrar la seva satisfacció pel pas endavant que ha fet Kao Chimigraf, que li permetrà expandir encara més el seu negoci. Per Martínez, l’aposta de la firma per Rubí “és una gran notícia per a la ciutat”. En aquest sentit, la primera edil considera que “ara necessitem que les apostes de la resta d’empreses siguin valentes, com ha fet Chimigraf, per tal que tots plegats posem el nostre granet de sorra per millorar aquesta marca, que lluïm amb orgull i que és Rubí ciutat industrial”.
L'alcaldessa de Rubí va inaugurar la nova planta de la multinacional. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La 5a Fira de la cervesa artesana i el formatge tindrà lloc aquest cap de setmana
Entren pel sostre amb una corda per robar al vestidor de la Penya Blaugrana
Un trenet, la gran novetat de la Fira Medieval de Sant Jordi Parc
Xavier Reinaldos, condemnat per un delicte d’administració fraudulenta quan era gerent del Celler Cooperatiu de Vilafranca
Detingut a Rubí un home que va robar-ne un altre intimidant-lo amb un matxet
Les treballadores de la llar d’infants La Lluna exigeixen a l’Ajuntament millores laborals