L’empresa Kao Chimigraf inaugura una nova planta a Can Jardí
Economia | 27 de novembre de 2017

REDACCIÓ
La firma Kao Chimigraf va inaugurar dijous passat una nova planta al polígon industrial de Can Jardí. Amb aquesta ampliació de les seves instal·lacions, la companyia disposa actualment d’una superfície d’uns 6.000 m2 per a la producció de tintes i vernissos per a la impressió flexogràfica i de gravat en relleu.

El director general de Kao Chimigraf, Armand Marcé, ha comentat que aquesta nova planta situada al polígon industrial de Can Jardí “representa una oportunitat magnífica de centralitzar recursos i fer que les produccions siguin cada vegada més grans i de forma més eficient”. La companyia espera incrementar el nombre de treballadors gràcies a la unió amb el grup Kao i expandir-se més enllà dels 70 països actuals.

Kao Chimigraf és una empresa de referència mundial de producció de tintes i vernissos per a flexografia, rotogravat i sistemes d’impressió digital. El 1970, la companyia es va introduir al món de les arts gràfiques, donant feina aleshores a set treballadors. Ara, a Rubí hi treballen 114 persones.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, qui va mostrar la seva satisfacció pel pas endavant que ha fet Kao Chimigraf, que li permetrà expandir encara més el seu negoci. Per Martínez, l’aposta de la firma per Rubí “és una gran notícia per a la ciutat”. En aquest sentit, la primera edil considera que “ara necessitem que les apostes de la resta d’empreses siguin valentes, com ha fet Chimigraf, per tal que tots plegats posem el nostre granet de sorra per millorar aquesta marca, que lluïm amb orgull i que és Rubí ciutat industrial”.
L'alcaldessa de Rubí va inaugurar la nova planta de la multinacional. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Localitzat sa i estalvi l'home que va desaparèixer a Rubí dimarts al matí
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Fotodenúncia