Mandat del Ple al govern per recuperar el Punt d’Informació de l’Antiga Estació
Política | 4 de desembre de 2017

CRISTINA CARRASCO
El govern local va decidir tancar el Punt d'Informació de l'Antiga Estació fa uns mesos. / Arxiu
Arran d’una moció presentada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), el Ple va aprovar que es recuperi el Punt d’Informació a l’Antiga Estació i que es doti el servei del pressupost necessari per donar a conèixer el patrimoni artístic i cultural a la ciutadania i als visitants de fora.

L’acord va prosperar amb els vots a favor dels grups d’ERC, l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Veïns per Rubí (VR) i els regidors no adscrits José Manuel Mateo i Maria Dolores Marín. Van votar en contra l’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el regidor no adscrit Sergi García, Ciutadans (C’s) i el Partit Popular (PP). Des del govern, van insistir que el servei “era insostenible” i que els serveis d’informació s’estan prestant ara des del Castell i l’Ateneu.

El text aprovat inclou una esmena proposada per CDC per obrir un procés per estudiar en quins edificis públics o privats es podria oferir també aquest servei d’informació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Limitacions per aparcar per Sant Joan i Festa Major
C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Pablo Cerrato guanya el 19è Premi de recerca Miquel Segura amb un treball sobre física quàntica
El Centre d’Atenció Primària Anton Borja tancarà per obres de millora a l’estiu
Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum
Una cercavila d’època commemorarà els 100 anys de l’arribada del tren