Mandat del Ple al govern per recuperar el Punt d’Informació de l’Antiga Estació
Política | 4 de desembre de 2017

CRISTINA CARRASCO
El govern local va decidir tancar el Punt d'Informació de l'Antiga Estació fa uns mesos. / Arxiu
Arran d’una moció presentada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), el Ple va aprovar que es recuperi el Punt d’Informació a l’Antiga Estació i que es doti el servei del pressupost necessari per donar a conèixer el patrimoni artístic i cultural a la ciutadania i als visitants de fora.

L’acord va prosperar amb els vots a favor dels grups d’ERC, l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Veïns per Rubí (VR) i els regidors no adscrits José Manuel Mateo i Maria Dolores Marín. Van votar en contra l’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el regidor no adscrit Sergi García, Ciutadans (C’s) i el Partit Popular (PP). Des del govern, van insistir que el servei “era insostenible” i que els serveis d’informació s’estan prestant ara des del Castell i l’Ateneu.

El text aprovat inclou una esmena proposada per CDC per obrir un procés per estudiar en quins edificis públics o privats es podria oferir també aquest servei d’informació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya