ERC reivindica la construcció d’una “república amb justícia social”
Política | 4 de desembre de 2017

MARTA CABRERA
Construir una república amb justícia social. Aquest és un dels principals missatges de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de cara a les eleccions del 21 de desembre. En un acte de precampanya el divendres a la Biblioteca, tres dones de la formació política van intercanviar impressions i van explicar quins són els plans de la formació de cara als pròxims mesos: “Volem construir una república catalana amb justícia social, on tots siguem ciutadans de primera categoria”, va explicar Ana Surra, diputada d’ERC al Congrés.

Per Surra, Catalunya està ara mateix en una situació de “divorci davant d’un maltractador, guanyarem perquè som majoria i esperem que d’una vegada per totes reaccioni la comunitat internacional i obligui el govern a seure a negociar”.

L’acte també va comptar amb la participació de la rubinenca Montse Soler, que forma part de la candidatura encapçalada per Oriol Junqueras, que el Tribunal Suprem ha determinat que seguirà en presó preventiva fins a la celebració del judici per sedició i rebel·lió. “Demanem a tothom que vagi a votar per fer fora el 155, recuperar les institucions que ens han usurpat i restablir el govern legítim de la Generalitat”, va afirmar Soler, que també va reivindicar “una república de dones i homes lliures que puguin viure amb justícia social”. La també candidata Rut Ribas, de les Joventuts d’Esquerra Republicana, va reivindicar el paper dels joves en aquesta cita electoral: “Davant d’aquesta situació, el jovent té dues opcions, quedar-se a casa i esperar que l’unionisme guanyi o sortir al carrer en defensa de les urnes i guanyar”.

L’acte de precampanya va tenir lloc a la Biblioteca i va comptar amb la presència d’una trentena de persones.
Tres dones van ser les protagonistes de l’acte d’Esquerra a Rubí. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya