Santi Rodríguez (PP): “El 21D és una magnífica oportunitat per acabar amb aquest embolic”
Política | 4 de desembre de 2017

MARTA CABRERA
El Partit Popular (PP) de Rubí va organitzar el divendres al vespre una trobada de la seva militància per tal d’escalfar motors per la campanya a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. El berenar va comptar amb la presència del secretari general del PP a Catalunya, Santi Rodríguez, que també és diputat, que va atendre als mitjans de comunicació.

Rodríguez va destacar que “el 21 de desembre és una magnífica oportunitat per acabar amb aquest embolic i començar a pensar en els problemes que pateix la gent i el PP està per això darrer”. Entre els objectius dels populars hi ha “millorar el benestar de la ciutadania, oferir els serveis adequats que s’esperen de l’administració, recuperar la convivència, que s’ha ressentit molt de la tensió social, i recuperar l’economia”.

El diputat del Partit Popular creu que “és imprescindible que el pròxim govern estigui compost per partits que defensen l’ordenament jurídic i la Constitució” i es va mostrar obert “a qualsevol pacte que permeti posar fi a aquesta situació”.

D’altra banda, Santi Rodríguez va explicar que, en cas que hi hagi un govern “que tornés a optar per vulnerar les normes jurídiques, es tornarà a aplicar el 155”, tot i que també es va mostrar convençut que el nou executiu que surti del 21-D “serà responsable i ho farà governant conforme amb la llei”.

El secretari general del PP també es va mostrar partidari de poder “parlar de tot dins de la llei”, però que primer cal “recuperar la lleialtat entre administracions”.
Al mig, el diputat Santi Rodríguez, acompanyat per membres del PP local. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya