La CECAR convoca el Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia amb Jaén com a temàtica
Cultura | 7 de desembre de 2017

REDACCIÓ
El Dia d'Andalusia se celebra el 28 de febrer. / Arxiu
Com cada any, la Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR) organitza el Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia. Es podrà presentar qualsevol persona major de 18 anys i, en el cas que sigui menor, caldrà que el presenti un tutor. Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres i hauran de ser lliurades a l’Ateneu.

Les obres originals no hauran de portar cap firma i hauran de ser identificades mitjançant un lema que figurarà a la part de darrere del cartell. En un sobre tancat es farà constar el nom i cognoms, direcció, telèfons i edat del concursant. A la part exterior del sobre hi haurà de constar el lema de l’obra presentada.

El format ha de ser un Dina3 i s’hauran de presentar sobre un suport rígid, acompanyats per un CD amb l’arxiu original digital per la seva possible impressió en cas de guanyar el concurs. Les obres es podran presentar fins al 9 de gener.

El tema del concurs és la ciutat de Jaén i la província i a l’obra ha de figurar el text ‘Dia de Andalucía en Rubí, 2, 3 y 4 de marzo del 2018’.

El jurat del concurs estarà format per professionals en la temàtica, escollits per l’entitat, i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez. El nom del guanyador es farà públic el 26 de gener al Diari de Rubí, que també publicarà el cartell. El premi per al guanyador serà de 300 euros.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya