El concert ‘Rock&Christmas’ dona el tret de sortida a la nova etapa de l’Espai 14/13
Cultura | 15 de desembre de 2017

CRISTINA CARRASCO
La vetllada de rock ‘Rock & Christmas’, a càrrec dels grups Tremenda Muela i Hellkrest, donarà aquest dissabte a partir de les 22 hores el tret de sortida a la nova programació de l’Espai 14/13 situat a l’edifici del Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. El concert serà amb taquilla inversa, és a dir, el públic podrà pagar a la sortida el preu que consideri després de l’actuació.

Segons han explicat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i la regidora de Joventut, Marta García, amb aquesta nova programació, l’Espai 14/13 enceta una nova etapa amb l’objectiu de convertir-se en una sala de concerts dels grups de música local i especialment de les formacions de rock. La voluntat del consistori és programar un concert mensual amb diferents bandes locals.

“Amb aquesta nova programació recuperem la tradició del Rubí Rock, un centre de trobada de gent interessada per la música. Volem que l’Espai 14/13 també sigui un nucli de relació, una molt bona sala de concerts vinculada al rock”, ha assenyalat Rodríguez. El responsable del servei de Cultura també ha apuntat que el fet que la sala estigui ubicada al Pinar no ha de dificultar que la iniciativa sigui un èxit. En aquest sentit, ha avançat que el consistori està estudiant la disponibilitat d’autobusos que connectin el centre amb la sala els dies de concert.

Per la seva banda, Marta García ha ressaltat que la proposta és “un pas més en aquesta preocupació de l’equip de govern perquè la ciutat doni resposta a les inquietuds dels joves de Rubí”. Segons García, “volem aportar un oci que sigui també impulsat pels grups locals”.

Els dos edils han destacat que l’espai està perfectament equipat per a la música en directe i que disposa d’un aforament que pot arribar fins a les 300 persones. El projecte s’ha posat en marxa entre l’Ajuntament i l’empresa Sunidu, integrada per músics de Rubí. En aquests moments s’està acabant de tancar els noms de les bandes que actuaran el 19 de gener, el 16 de febrer, el 17 de març i el 14 d’abril.
El regidor de Cultura i la regidora de Joventut, al Centre Cívic del Pinar. / C.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial