La presentació de la primera novel·la de Manuel Velasco omple l’auditori de la Biblioteca
Cultura | 15 de desembre de 2017

REDACCIÓ
La Biblioteca es va omplir en la presentació del llibre. / Cedida
El rubinenc Manuel Velasco, qui va ser regidor de l’Ajuntament de Rubí entre el 2007 i el 2015, ha presentat aquest dimecres ‘Atropa Belladonna’, la seva primera novel·la. L’acte va tenir lloc a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que es va omplir de gom a gom amb familiars, amics i molts regidors del govern i de l’oposició de l’anterior mandat que van voler acompanyar-lo en la presentació.

Velasco, molt emocionat, va explicar als assistents com havia estat el procés creatiu del llibre, una novel·la que va començar a escriure l’any 2015 i que va enllestir al juny del 2016. Una vegada acabada, la va presentar al Premi Planeta, guardó que no va guanyar, tal i com l’autor admet que s’esperava que passaria, i després al II Premio de Novela de l’editorial Leibros, editorial que es va mostrar interessada en publicar-la.

L’excalcaldessa Carme García Lores i el poeta Luis Endrino, com a representant de l’editorial Leibros, van participar en la presentació de la novel·la. Velasco ha mostrat el seu entusiasme per l’elevada assistència i ha manifestat la seva satisfacció per poder presentar el seu primer llibre envoltat d’amics. El rubinenc va firmar tots els exemplars de la novel·la, que es van esgotar.

El llibre es pot encarregar a qualsevol llibreria local o bé adquirir a la web de l’editorial Leibros a partir de la setmana vinent. El seu preu és de 15 euros.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional