La presentació de la primera novel·la de Manuel Velasco omple l’auditori de la Biblioteca
Cultura | 15 de desembre de 2017

REDACCIÓ
La Biblioteca es va omplir en la presentació del llibre. / Cedida
El rubinenc Manuel Velasco, qui va ser regidor de l’Ajuntament de Rubí entre el 2007 i el 2015, ha presentat aquest dimecres ‘Atropa Belladonna’, la seva primera novel·la. L’acte va tenir lloc a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que es va omplir de gom a gom amb familiars, amics i molts regidors del govern i de l’oposició de l’anterior mandat que van voler acompanyar-lo en la presentació.

Velasco, molt emocionat, va explicar als assistents com havia estat el procés creatiu del llibre, una novel·la que va començar a escriure l’any 2015 i que va enllestir al juny del 2016. Una vegada acabada, la va presentar al Premi Planeta, guardó que no va guanyar, tal i com l’autor admet que s’esperava que passaria, i després al II Premio de Novela de l’editorial Leibros, editorial que es va mostrar interessada en publicar-la.

L’excalcaldessa Carme García Lores i el poeta Luis Endrino, com a representant de l’editorial Leibros, van participar en la presentació de la novel·la. Velasco ha mostrat el seu entusiasme per l’elevada assistència i ha manifestat la seva satisfacció per poder presentar el seu primer llibre envoltat d’amics. El rubinenc va firmar tots els exemplars de la novel·la, que es van esgotar.

El llibre es pot encarregar a qualsevol llibreria local o bé adquirir a la web de l’editorial Leibros a partir de la setmana vinent. El seu preu és de 15 euros.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La UE Rubí retorna a Primera Catalana
Ciutadans vol instal·lar cendrers en zones de vianants i espais concorreguts
Lamentable estado del parque Can Ximelis
Acord al Vallès per reactivar la indústria com a motor econòmic
ICV proposa sessions obertes a la ciutadania en el Consell Municipal de Salut
Joan Carles Boronat impulsa a Rubí SOMI, el nou partit d’Anglada