Titelles i música en directe per representar 'La Sireneta'
Cultura | 9 de gener de 2018

REDACCIÓ
L’espectacle familiar integra jocs amb llums de colors.
La companyia Festuc Teatre, de la mà de La Xarxa, representa aquest diumenge a Rubí l’espectacle familiar ‘La Sireneta’. Es tracta d’una obra amb titelles i música en directe que recull la història de l’escriptor i poeta danès Hans Christian Andersen ‘La Sireneta’.

L’espectacle segueix la vida d’una jove sirena que s’enamora d’un humà i aspira a deixar de ser sirena per poder viure fora del mar. L’espectacle, a més d’oferir música en directe, també té un vessant molt visual, ja que es fan diversos jocs de llums i colors.

‘La Sireneta’ es representarà aquest diumenge al teatre municipal La Sala a les 12 hores. El preu de les entrades és de 4 euros per als socis de La Xarxa i de 5 per als no socis.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 10 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
La Bicicletada del Mercat compleix 20 anys
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Els comerciants organitzen una nova edició del Fora Estocs
Presentació del llibre sobre el centenari del Congrés de Sants de la CNT
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya