Titelles i música en directe per representar 'La Sireneta'
Cultura | 9 de gener de 2018

REDACCIÓ
L’espectacle familiar integra jocs amb llums de colors.
La companyia Festuc Teatre, de la mà de La Xarxa, representa aquest diumenge a Rubí l’espectacle familiar ‘La Sireneta’. Es tracta d’una obra amb titelles i música en directe que recull la història de l’escriptor i poeta danès Hans Christian Andersen ‘La Sireneta’.

L’espectacle segueix la vida d’una jove sirena que s’enamora d’un humà i aspira a deixar de ser sirena per poder viure fora del mar. L’espectacle, a més d’oferir música en directe, també té un vessant molt visual, ja que es fan diversos jocs de llums i colors.

‘La Sireneta’ es representarà aquest diumenge al teatre municipal La Sala a les 12 hores. El preu de les entrades és de 4 euros per als socis de La Xarxa i de 5 per als no socis.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 10 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial