El primer equip de la UP Las Torres-Rubí, a un pas de certificar l’ascens
Esports | 9 de gener de 2018

REDACCIÓ
El primer equip de la Unió Petanca Las Torres-Rubí va disputar a casa un partit passat per aigua davant l’Atlètic Cerdanyola-Serraparera, equip al qual es va imposar per 13-3. La superioritat dels rubinencs es va fer palesa des del primer moment i només l’estat de les pistes i la manca d’intensitat va fer que el resultat no fos encara més contundent. Va ser una nova victòria pel conjunt local, que a manca de tres jornades, ja té un avantatge de quatre punts respecte al segon, el Santa Lucía d’Igualada, i en la propera jornada tindrà la possibilitat de segellar l’ascens de categoria.

El segon equip, per la seva banda, va viatjar fins a Montcada i Reixach per enfrontar-se al Can Cuyàs. Degut a la pluja, es partit no es va poder finalitzar i només es va poder disputar la primera ronda, que va acabar amb empat a 2, i una partida de la segona ronda, que van guanyar els locals. Amb el resultat de 3-2, s’haurà de reprendre l’enfrontament en una data encara per determinar.

Pel que fa al tercer equip de l’entitat, va patir una important derrota. Es va enfrontar a un rival directe per l’ascens de categoria, el Tres Bolas de Martorell en un partit que també va estar marcat per la pluja, ja que es va haver d’aturar en diferents fases. Per aquest motiu i per l’estat de les pistes, els rubinencs no van poder desplegar el seu joc habitual com a locals, i tot i que van tenir les seves oportunitat per eixugar l’avantatge inicial dels Tres Bolas, no ho van poder aconseguir. El resultat final va ser de 6-10 pels visitants, que avancen en la classificació als rubinencs i se situen segons.

Finalment, el Femení, que es van desplaçar a Mira-sol per disputar el seu partit, ni tan sols va poder començar a jugar.
La jornada va estar passada per aigua, fet que va marcar el desenvolupament dels partits.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial