Més de 60 esportistes afronten el primer repte de l’any, la 5a edició del 100x100
Esports | 10 de gener de 2018

REDACCIÓ
La 5a edició del 100x100 del Club Natació Rubí (CNR) es va disputar el diumenge 7 de gener a les piscines de Can Rosés. L’edició ha assolit un nou rècord de participació amb més de 60 participants. Nedadors i nedadores tant de les seccions del CNR com d’altres clubs i fins i tot nedadors independents van voler afrontar el primer repte del 2018 a Rubí, ja fos acabant les 100 sèries de 100 metres, fent relleus o simplement participant dins de les possibilitats de cadascú.

La prova del 100x100 és dura, però alhora reconfortant i va permetre a tots els participants gaudir d’un matí d’entrenament i també compartir experiències i esforços, en una gran matinal de natació. Des del Club Natació Rubí agraeixen l’elevada participació en aquest repte.

Competicions de waterpolo
Pel que fa al waterpolo, dissabte es reinicien les diferents competicions. El Sènior Femení visitarà la sempre difícil piscina del CE Mediterrani a partir de les 13 hores.

Mentre que el Sènior A Masculí s’enfrontarà a l’ARC Ciudad Lineal de Madrid a les instal·lacions de Can Rosés, a partir de les 18.15 hores, amb la intenció de continuar amb la bona dinàmica de resultats. Des del club, animen els aficionats a assistir a l’enfrontament.

Finalment, cal destacar que en triatló, l’esportista del CN Rubí Maria Costas, disputarà el II Duatló de carretera SBR de Mataró.
El primer repte de natació de l’any va comptar amb una elevada participació. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El rierol de Can Xercavins al llarg de la història
Blaumut portarà el seu tercer disc a Rubí amb un concert a La Sala
El 90% de les naus de polígons industrials de Rubí estan ocupades
Sortida a Avinyonet del Penedès del GCMR-CER
La Lombarda estrena la segona temporada de 'The Last Call'
El cap de gabinet d’Alcaldia abandona el càrrec