La Lombarda estrena la segona temporada de 'The Last Call'
Cultura | 10 de gener de 2018

MARTA CABRERA
‘The Last Call’, una de les produccions més gamberres i àcides del panorama de les websèries a Catalunya, torna amb una segona temporada amb més personatges, amb una trama més reforçada i amb el mateix humor canalla de la primera temporada, estrenada el 2016.

Un grup de rubinencs, sota el paraigua de la productora La Lombarda, van iniciar el rodatge d’una websèrie que consistia en quatre capítols i en la qual un grup d’antiherois participaven en un concurs d’estrelles del rock. Ara, la sèrie torna per començar a encarar el desenllaç de la primera temporada, tot i que no suposarà el tancament definitiu de la història. “Tècnicament està més ben elaborada i és més cinematogràfica, la producció, l’art i la fotografia són millors”, explica Ignacio Malagón, el director de ‘The Last Call’, que fins i tot va dirigir un càsting per escollir tres nous personatges.

En aquesta segona temporada, rodada pràcticament tota a Rubí, es reprèn el fil dels quatre principals protagonistes que buscaran un tècnic de so per poder guanyar el concurs de bandes. Seran 3 capítols de 23-24 minuts cadascun aproximadament i el desenllaç total de la història no acabarà en aquesta segona temporada.

“Ens agradaria fer una pel·lícula per fer el desenllaç final, però és un projecte de cara al 2019 o al 2020”. De fet, Malagón ha explicat que el proper projecte podria ser un curtmetratge per “descansar” de la websèrie.

Estrena el 26 de gener
La Lombarda va publicar dimarts al vespre el tràiler de la segona temporada i està prevista una gran festa d’estrena pel 26 de gener a La Sala a partir de les 20 hores. Al teatre municipal, s’emetran els capítols de la primera temporada i posteriorment la segona temporada sencera. Les entrades es poden comprar per 3 euros al restaurant La Cava i el CRAC, i en altres punts de municipis dels voltants, com Cal Temerari (Sant Cugat), el Pub Lucky i el CSO El Kasalet (Terrassa), El Lokal (Barcelona), La Barrina (Molins) i l’Ateneu (Barberà).
Un mes després de l’estrena, està previst que els capítols es puguin veure a través de Youtube.
Jordi Jimeno, guionista, i David Malagón, director, presentant la segona temporada de la websèrie. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau