Blaumut portarà el seu tercer disc a Rubí amb un concert a La Sala
La banda de pop-rock català ja va actuar el 2014 a l’Escardívol
Cultura | 15 de gener de 2018

REDACCIÓ
El violoncel i la veu d’Oriol Aymat, la guitarra de Xavi de la Iglesia, el violí de Vassil Lambrinov, la bateria de Manel Pedrós i el baix de Manuel Krapovicka conformen el grup Blaumut, una banda de pop-rock català que es va donar a conèixer amb el seu primer single ‘Pa amb oli i sal’ el 2012.

Des d’aleshores, Blaumut ha publicat ‘El primer arbre del bosc’, l’any 2015, i ‘Equilibri’, al 2017. Aquest darrer disc és el que presentarà la banda catalana a Rubí el dissabte al teatre municipal La Sala.

Serà la segona vegada que Blaumut actuarà a la ciutat, ja que el 2014 ho va fer a l’Escardívol coincidint amb la Festa Major. Aquesta vegada, l’actuació serà diferent, ja que es tracta d’un concert molt més íntim.

A més d’interpretar les cançons del seu darrer àlbum, els cinc components de la formació musical no perdran l’oportunitat de fer sonar les seves cançons més iconogràfiques, com ‘Bicicletes’, ‘El primer arbre del bosc’ o ‘Pa amb oli i sal’.

El concert tindrà lloc el 20 de gener a les 21 hores i el preu de les entrades és de 15 euros i d’11,25 euros per a les persones jubilades, pensionistes i amb carnet de la Biblioteca.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 16 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Blaumut va actuar a l’Escardívol durant la Festa Major del 2014. / El Gra
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El Café Berlin, La Cañita i l'Antic Hostal del Gall, les millors tapes de Sant Galderic
Baixa participació a la primera jornada presencial del procés participatiu del parc de Ca n’Oriol
El govern es compromet a impulsar el projecte de via verda del Rivo Rubeo
Les obres de rehabilitació del Casino començaran al gener
Els èxits de l'esport rubinenc guardonats amb els premis Rubeo d'Or
Josep Alaball regala a Rubí un quadre sobre l’atemptat terrorista de Les Rambles