Concert de Javier Álvarez amb Antonio Zamora
Cultura | 16 de gener de 2018

REDACCIÓ
Per tancar la programació semestral de La Sala, el teatre municipal acollirà aquest diumenge a les 18.30 hores un concert del cantautor madrileny Javier Álvarez, acompanyat del rubinenc Antonio Zamora.

Serà una actuació musical en format acústic i molt íntim, ja que el públic estarà sobre l’escenari, i Javier Álvarez i Antonio Zamora intercalaran cançons del seu repertori.

Álvarez és un dels precursors de la música d’autor dels anys 90, juntament amb artistes com Pedro Guerra o Rosanna Arbelo. El madrileny està a punt de treure un nou disc i a Rubí presentarà alguns dels nous temes, a més d’interpretar cançons més clàssiques.

Pel que fa a Antonio Zamora, va publicar al 1998 ‘Amores de Sirena’ i tot i que actualment no es dedica a la música de forma professional, sí que ha participat en diversos festivals i ha actuat en múltiples ocasions per Festa Major.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Javier Álvarez, durant una actuació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Un videoclip de joves rubinencs, segon premi al concurs Hip-Hop per la Pau