Concert de Javier Álvarez amb Antonio Zamora
Cultura | 16 de gener de 2018

REDACCIÓ
Per tancar la programació semestral de La Sala, el teatre municipal acollirà aquest diumenge a les 18.30 hores un concert del cantautor madrileny Javier Álvarez, acompanyat del rubinenc Antonio Zamora.

Serà una actuació musical en format acústic i molt íntim, ja que el públic estarà sobre l’escenari, i Javier Álvarez i Antonio Zamora intercalaran cançons del seu repertori.

Álvarez és un dels precursors de la música d’autor dels anys 90, juntament amb artistes com Pedro Guerra o Rosanna Arbelo. El madrileny està a punt de treure un nou disc i a Rubí presentarà alguns dels nous temes, a més d’interpretar cançons més clàssiques.

Pel que fa a Antonio Zamora, va publicar al 1998 ‘Amores de Sirena’ i tot i que actualment no es dedica a la música de forma professional, sí que ha participat en diversos festivals i ha actuat en múltiples ocasions per Festa Major.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Javier Álvarez, durant una actuació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
Les obres, lema de les festes del carrer Sant Jaume
El CAP Anton de Borja, en obres
Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses aquesta tarda a qualsevol punt del territori