Concert de Javier Álvarez amb Antonio Zamora
Cultura | 16 de gener de 2018

REDACCIÓ
Per tancar la programació semestral de La Sala, el teatre municipal acollirà aquest diumenge a les 18.30 hores un concert del cantautor madrileny Javier Álvarez, acompanyat del rubinenc Antonio Zamora.

Serà una actuació musical en format acústic i molt íntim, ja que el públic estarà sobre l’escenari, i Javier Álvarez i Antonio Zamora intercalaran cançons del seu repertori.

Álvarez és un dels precursors de la música d’autor dels anys 90, juntament amb artistes com Pedro Guerra o Rosanna Arbelo. El madrileny està a punt de treure un nou disc i a Rubí presentarà alguns dels nous temes, a més d’interpretar cançons més clàssiques.

Pel que fa a Antonio Zamora, va publicar al 1998 ‘Amores de Sirena’ i tot i que actualment no es dedica a la música de forma professional, sí que ha participat en diversos festivals i ha actuat en múltiples ocasions per Festa Major.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 17 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.
Javier Álvarez, durant una actuació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Localitzat sa i estalvi l'home que va desaparèixer a Rubí dimarts al matí
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Fotodenúncia