El govern acusa els partits de l’oposició de “demagògia”
El PSC laments que l’oposició ho interpreti tot “amb perversió”
Política | 8 de febrer de 2018

REDACCIÓ
Fonts de l’executiu local, en mans del PSC, han sortit al pas de les crítiques acusant els partits de “demagògia” i de voler “distorsionar el treball que fa l’equip de govern per millorar la ciutat”.

Sobre la reunió que van mantenir l’alcaldessa i els regidors del PP, ni han confirmat ni desmentit un possible acord, i s’han limitat a recordar que les reunions informals entre l’executiu i la resta de forces polítiques són habituals i que el contingut de les mateixes no transcendeix als mitjans de comunicació.

El PSC creu que l’actuació dels partits és “barroera” i només busca “impacte mediàtic”
També ha emès un comunicat el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), que lamenta que tot sigui “interpretat amb perversió” per part de l’oposició.

En aquest comunicat, els socialistes afirmen que el govern municipal es reunirà totes les vegades que consideri oportú amb els grups municipals o amb els partits polítics que ho requereixin. En aquest sentit, demanen responsabilitat a la resta de grups, als qui acusen de fer “afirmacions que es podrien considerar calúmnies o difamacions i que trenquen la convivència política, busquen barroerament l’impacte mediàtic sense arguments i només pretenen atacar el govern socialista”.

En aquest comunicat, el PSC defensa la “transparència de la gestió” i “el respecte envers la difamació”. A més, apunten que “s’inicien temps de campanya, però no tot s’hi val”. Finalment, conclou que “Rubí no és mereix una oposició així”.

Per la seva banda, Jonatan Cobo va justificar la seva absència al Ple per motius professionals i en declaracions a Ràdio Rubí va negar tenir cap intenció d’entrar a formar part del govern.
El govern acusa els grups de l'oposició de "distorsionar el treball" de l'executiu, / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
El CAP Anton de Borja, en obres
La rubinenca Xantal Giné guanya el bronze amb la selecció espanyola en el Mundial d'hoquei herba
El Club Patinatge Artístic tanca la temporada amb la participació de Noelia Bou en el Campionat de Barcelona
Els millors vins de Catalunya es tornaran a escollir al Celler de Rubí