Exposició d’il·lustracions del llibre ‘El banc blau’, d’Albert Asensio, a Lectors al tren!
Cultura | 9 de febrer de 2018

REDACCIÓ
L’Espai de llibres Lectors, al tren! inaugurarà aquest divendres 9 de febrer una mostra d’il·lustracions originals del llibre ‘El banc blau’ d’Albert Asensio, obra guardonada amb el Premi Llibreter d’Àlbum Il·lustrat 2017.

Il·lustrador i dissenyador gràfic, Asensio es va formar a Eina i a l’escola Central Saint Martins College of Art and Design de Londres, entre altres. El 2007 va començar a treballar com a il·lustrador a editorials com Anaya, Joventut, Teide Cruïlla o Planet i diaris com La Vanguardia. Entre altres, ha il·lustrat la reedició de la col·lecció de contes d’Ana Maria Matute per a l’editorial Destino.

La seva obra ha rebut diversos reconeixements i guardons com el Premi Junceda a la millor coberta de llibre per l’obra Nu de Primavera de l’editorial Bambú (2010) o el Premi Junceda a la millor il·lustració científica per la col·lecció ‘On viuen els animals’’ de l’Editorial Joventut (2012).

La inauguració, que tindrà lloc a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’il·lustrador i també de Mar González, editora de Babulinka Books, que ha publicat l’obra.
Una de les il·lustracions del llibre 'El blanc blau'.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’