Exposició d’il·lustracions del llibre ‘El banc blau’, d’Albert Asensio, a Lectors al tren!
Cultura | 9 de febrer de 2018

REDACCIÓ
L’Espai de llibres Lectors, al tren! inaugurarà aquest divendres 9 de febrer una mostra d’il·lustracions originals del llibre ‘El banc blau’ d’Albert Asensio, obra guardonada amb el Premi Llibreter d’Àlbum Il·lustrat 2017.

Il·lustrador i dissenyador gràfic, Asensio es va formar a Eina i a l’escola Central Saint Martins College of Art and Design de Londres, entre altres. El 2007 va començar a treballar com a il·lustrador a editorials com Anaya, Joventut, Teide Cruïlla o Planet i diaris com La Vanguardia. Entre altres, ha il·lustrat la reedició de la col·lecció de contes d’Ana Maria Matute per a l’editorial Destino.

La seva obra ha rebut diversos reconeixements i guardons com el Premi Junceda a la millor coberta de llibre per l’obra Nu de Primavera de l’editorial Bambú (2010) o el Premi Junceda a la millor il·lustració científica per la col·lecció ‘On viuen els animals’’ de l’Editorial Joventut (2012).

La inauguració, que tindrà lloc a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’il·lustrador i també de Mar González, editora de Babulinka Books, que ha publicat l’obra.
Una de les il·lustracions del llibre 'El blanc blau'.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Polèmica entre Rubí i Sant Cugat per la ubicació de l’hospital
Seguiment desigual de la vaga general convocada pel judici
Dispositiu policial a la zona d’oci de Sant Cugat
Troben una nova plantació de marihuana a Rubí
L’AUP vol reconvertir l’antic camp de golf en un parc
Deu dones de B Braun Rubí promouen la ciència i la tecnologia a les escoles