El Sènior Femení del CNR s’imposa de forma clara al CD Dos Hermanas
Esports | 13 de febrer de 2018

REDACCIÓ
El Sènior Femení del Club Natació Rubí (CNR) va aconseguir una victòria important a Sevilla contra el CD Dos Hermanas, el cuer de la classificació.

Les jugadores de David Martín, que sabien de la importància del partit, van aconseguir guanyar els tres punts per 9-15. La rubinenca Lídia Escoda va ser escollida la millor jugadora del partit i va entrar dins de les finalistes per ser MVP de la jornada.

Copa de la Reina
Les rubinenques disputaran aquest divendres la Copa de la Reina. El partit de quarts de final serà contra les favorites, el CN Sabadell de la rubinenca Bea Ortiz. El partit serà a les 16.35 hores a la piscina de Sabadell.

Per la seva banda, el Sènior Masculí A reprendrà la lliga amb un partit contra el cinquè classificat, la UE Horta, dissabte a les 18.15 hores a Barcelona.

Jornada de natació a Caldes
Els nedadors rubinencs de les categories aleví i absoluta van anar fins a la piscina del CN Caldes per disputar la cinquena jornada de la Lliga Catalana i el I Trofeu d’Hivern, respectivament.

Els alevins van competir en les proves de 200 m papallona, 200 m braça i 4x50 m estils, mentre que els infantils, júniors i sènior van disputar un gran ventall de proves.

La propera cita en natació serà el 24 de febrer per a l’absolut i el 3 de març per als més petits.
La jornada de natació va tenir lloc a Caldes. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Localitzat sa i estalvi l'home que va desaparèixer a Rubí dimarts al matí
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
La Residència Amanecer celebra el 15è aniversari
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
Bea Ortiz guanya la Copa de la Reina i és escollida millor jugadora
Fotodenúncia