L’AUP demana a l’alcaldessa que aclareixi si cobra dietes de la Diputació de Barcelona
Política | 13 de febrer de 2018

MARTA CABRERA
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha carregat contra el govern d’Ana M. Martínez, al qual acusa “d’atorgar complements específics laborals” a treballadors de l’Ajuntament “que formen part de l’executiva del Partit dels Socialistes de Catalunya”, segons va afirmar el portaveu Jordi Muntan. El regidor va reconèixer que “no és un fet il·legal”, però sí poc ètic, sobretot tenint en compte que “no s’han consolidat ni una de les més de 600 places de personal interí”.

D’altra banda, Muntan ha demanat a l’alcaldessa que respongui si ha renunciat o no a les dietes com a diputada, uns diners que li correspon percebre des que va substituir Jordi Ballart a la Diputació de Barcelona. Ana M. Martínez es va comprometre durant la campanya a renunciar a aquests diners, però l’Alternativa assegura que “no ha complert la seva paraula”.

Assemblea oberta de l’AUP
D’altra banda, la formació ha organitzat aquest dissabte a les 10 hores al Castell una assemblea oberta a la participació ciutadana. Es tracta d’una trobada en la qual la formació política vol parlar del futur de la ciutat, concretament de la forma com l’AUP té previst treballar i de quines són les qüestions prioritàries pel municipi.

La formació política explicarà què és el municipalisme i com funciona l’AUP i com afrontar el procés de confecció d’una candidatura –de cara a les eleccions municipals del 2019–. També començarà a crear un Pla de Treball a través de la creació de comissions. Finalment, hi haurà un vermut musical a càrrec de Malakatones.
L’AUP oferirà un servei d’atenció als infants perquè les famílies hi puguin participar, però demanen que s’avisi amb antelació a través del correu electrònic auprubi@gmail.com.
Membres de l'AUP, durant la roda de premsa.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
La Irmandade Galega celebra la Festa do Pulpo
ERC proposa impulsar un Pla Comunitari a Les Torres
Un centenar de persones corren i ballen contra el càncer infantil a Can Rosés
La plaça de la Nova Estació acollirà la Fira del Vehicle Elèctric
Més d’una vintena d’activitats per la festa de Ca n’Oriol
Santiago Granizal balla amb Rossy de Palma a ‘Bailando con las estrellas’