VR demana que es presti el servei postal ordinari a Sant Muç
Política | 13 de febrer de 2018

MARTA CABRERA
Correus no ofereix, per ara, servei de correu ordinari als veïns de Sant Muç, segons denuncia Veïns per Rubí (VR). Els habitants de la urbanització només reben correu certificat i han de baixar a la central de Correus per tal de recollir la correspondència.

Per aquest motiu, VR presentarà al Ple de febrer una moció per demanar al Ministeri de Foment, ens del qual depèn Correus, que garanteixi la igualtat en el servei ordinari de correu, un fet recollit per la llei des del 2010.

“Hem constatat que moltes cartes amb destí a Sant Muç es retornen perquè no arriba el servei postal”, explica el portaveu de la formació, Antoni García, que considera que “l’Ajuntament ha de liderar la reivindicació”. En 2009, Correus va al·legar que la urbanització estava massa disseminada per tal de fer el repartiment. No obstant això, el 2010 va canviar la legislació, però, segons apunta García, el consistori no ho va tornar a sol·licitar.

A més, el portaveu també demana que es millori el repartiment dels paquets fins als 20 kg, ja que en algunes urbanitzacions com Castellnou, Can Barceló o Can Solà, tampoc es reparteixen.

Crítiques a l’alcaldessa
D’altra banda, VR ha criticat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, per no liderar reivindicacions veïnals i millores per la ciutat, com la construcció d’un hospital, la segona estació de FGC o el soterrament de les línies d’alta tensió. Qüestions, les tres, que depenen de la Generalitat de Catalunya.

A més, el portaveu ha demanat a l’alcaldessa que aclareixi si està cobrant dietes de la Diputació de Barcelona, càrrec que ocupa des del desembre. I recorda que Martínez va afirmar en campanya que renunciaria a aquesta remuneració.
Membres de Veïns per Rubí, a la seva seu. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Troben el cos sense vida d'un home a la riera de Rubí arrossegat per l'aigua
Homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona un any després
El CAP Anton de Borja, en obres
La rubinenca Xantal Giné guanya el bronze amb la selecció espanyola en el Mundial d'hoquei herba
El Club Patinatge Artístic tanca la temporada amb la participació de Noelia Bou en el Campionat de Barcelona
Els millors vins de Catalunya es tornaran a escollir al Celler de Rubí