Intersport demana a l’Ajuntament millores en la mobilitat i l’accés al polígon de Cova Solera
L’alcaldessa, Ana M. Martínez, amb regidors de l’equip de govern, ha realitzat una visita institucional a la multinacional de material esportiu
Economia | 9 de març de 2018

REDACCIÓ
L’alcaldessa, Ana M. Martínez; el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto i el regidor d’Esports, Juan López van visitar dilluns les instal·lacions de l’empresa Intersport al polígon industrial de de Cova Solera. El conseller delegat de la companyia, Ignasi Puig, el seu director general Patxi Fernández i la responsable de Recursos Humans, Anna Ripollès, van acompanyat els representants del govern en una visita guiada per la nau d’Intersport.

Els empresaris van traslladat, entre altres, la necessitat de millorar la mobilitat d’aquest punt de la ciutat que sovint es col·lapsa de trànsit, especialment en hores punta d’entrada i sortida de l’horari laboral. “La mobilitat és una de les prioritats que ens dibuixa el teixit industrial de la ciutat, també pels polígons d’activitat econòmica. Així es va concloure també en el marc de la Taula per a la Competitivitat Industrial de Rubí. El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que estem treballant va encaminat també a donar resposta a aquestes situacions fomentant l’ús del transport públic col·lectiu”, creu l’alcaldessa.

Des de l’empresa, també s’ha posat de manifest la conveniència de tenir serveis de restauració o hostaleria als polígons i s’ha fet una breu presentació de l’estructura de la companyia i la seva xarxa de distribució nacional i internacional.

Per la seva banda, tècnics municipals han explicat breument els diferents serveis que s’ofereixen des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) i s’han posat a disposició de la companyia.
Trobada entre representants de l’Ajuntament i l’empresa. / Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
En Comú Podem Rubí, la proposta dels comuns com a nom de la candidatura
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
El mag Selvin omplirà de màgiques sorpreses el Mercat Municipal aquest dissabte
El rubinenc Aleix Bueno, 4t al Campionat de Catalunya de kàrting júnior
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional