Èxit rotund de de Mujeres Creatives del Vallès amb la proposta ‘Cosmopoeticomusical’
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
La sala expositiva de l’Antiga Estació es va omplir de gom a gom divendres passat per gaudir d’uns moments plens de sentiment, música, art i poesia de la mà de Mujeres Creativas del Vallès i la seva proposta ‘Cosmopoeticomusical’.

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració especial de l’Escola de Música Pere Burés, va consistir en un emocionant recital dialogat de música i poesia.

La sensibilitat de Montse Santó, la força de l’amor pur de Maria Roman, la reivindicació en femení de Carmen Moreno, l’autenticitat de Carmen Pelegrín, la contundència de Lola Daza i l’energia de Montse Clemente, contrastant les seves veus amb la màgia i la personalitat pròpia del saxo del mestre Gerard Bosch, van fer vibrar, sentir, gaudir i fins i tot plorar els assistents.

Un acte senzill, però ple d’emocions que va superar totes les expectatives d’aquesta primera col·laboració entre el col·lectiu de Mujeres Creativas del Vallès i l’Escola Municipal de Música, que després d’aquest bon sabor de boca, ja comencen a preparar nous projectes creatius de forma conjunta.

A més, van recollir uns 30 kg d’arròs per col·laborar amb l’entitat Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).

Fins al 24 de març es pot visitar la mostra ‘Energia en moviment’, l’exposició que Mujeres Creativas té instal·lada a l’Antiga Estació, coincidint amb la commemoració del mes de la dona.
Algunes de les participants i assistents a l’acte de Mujeres Creatives del Vallès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí Forma posa en marxa noves accions formatives per a ocupats
Instal·len una pantalla informativa al teatre La Sala
Sortida cultural del GCMR a la vil·la romana dels Munts, a Altafulla
L'Aplec Sardanista celebra els 20 anys amb les millors cobles de Catalunya
Louisa Raluy: “La meva germana i jo som les úniques directores de circ d’Europa”
Una quinzena d’activitats per gaudir de la tercera Setmana de la Gent Gran