Èxit rotund de de Mujeres Creatives del Vallès amb la proposta ‘Cosmopoeticomusical’
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
La sala expositiva de l’Antiga Estació es va omplir de gom a gom divendres passat per gaudir d’uns moments plens de sentiment, música, art i poesia de la mà de Mujeres Creativas del Vallès i la seva proposta ‘Cosmopoeticomusical’.

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració especial de l’Escola de Música Pere Burés, va consistir en un emocionant recital dialogat de música i poesia.

La sensibilitat de Montse Santó, la força de l’amor pur de Maria Roman, la reivindicació en femení de Carmen Moreno, l’autenticitat de Carmen Pelegrín, la contundència de Lola Daza i l’energia de Montse Clemente, contrastant les seves veus amb la màgia i la personalitat pròpia del saxo del mestre Gerard Bosch, van fer vibrar, sentir, gaudir i fins i tot plorar els assistents.

Un acte senzill, però ple d’emocions que va superar totes les expectatives d’aquesta primera col·laboració entre el col·lectiu de Mujeres Creativas del Vallès i l’Escola Municipal de Música, que després d’aquest bon sabor de boca, ja comencen a preparar nous projectes creatius de forma conjunta.

A més, van recollir uns 30 kg d’arròs per col·laborar amb l’entitat Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).

Fins al 24 de març es pot visitar la mostra ‘Energia en moviment’, l’exposició que Mujeres Creativas té instal·lada a l’Antiga Estació, coincidint amb la commemoració del mes de la dona.
Algunes de les participants i assistents a l’acte de Mujeres Creatives del Vallès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
C’s presenta l’equip de campanya i carrega contra el govern local
Veïns del camí de les Martines, desesperats per la falta de manteniment del carrer
Les pantalles acústiques a Can Vallhonrat, més a prop
L’AUP demana que no s’aprovi el POUM abans de les eleccions
Una vintena de semàfors de la ciutat s’adapten amb sistemes sonors per a persones invidents
El Pessebre vivent de l’Hermandad Rociera incorporarà un carter reial