Èxit rotund de de Mujeres Creatives del Vallès amb la proposta ‘Cosmopoeticomusical’
Cultura | 12 de març de 2018

REDACCIÓ
La sala expositiva de l’Antiga Estació es va omplir de gom a gom divendres passat per gaudir d’uns moments plens de sentiment, música, art i poesia de la mà de Mujeres Creativas del Vallès i la seva proposta ‘Cosmopoeticomusical’.

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració especial de l’Escola de Música Pere Burés, va consistir en un emocionant recital dialogat de música i poesia.

La sensibilitat de Montse Santó, la força de l’amor pur de Maria Roman, la reivindicació en femení de Carmen Moreno, l’autenticitat de Carmen Pelegrín, la contundència de Lola Daza i l’energia de Montse Clemente, contrastant les seves veus amb la màgia i la personalitat pròpia del saxo del mestre Gerard Bosch, van fer vibrar, sentir, gaudir i fins i tot plorar els assistents.

Un acte senzill, però ple d’emocions que va superar totes les expectatives d’aquesta primera col·laboració entre el col·lectiu de Mujeres Creativas del Vallès i l’Escola Municipal de Música, que després d’aquest bon sabor de boca, ja comencen a preparar nous projectes creatius de forma conjunta.

A més, van recollir uns 30 kg d’arròs per col·laborar amb l’entitat Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV).

Fins al 24 de març es pot visitar la mostra ‘Energia en moviment’, l’exposició que Mujeres Creativas té instal·lada a l’Antiga Estació, coincidint amb la commemoració del mes de la dona.
Algunes de les participants i assistents a l’acte de Mujeres Creatives del Vallès.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Limitacions per aparcar per Sant Joan i Festa Major
C’s demana un servei de bus gratuït durant les obres al CAP Anton de Borja
Pablo Cerrato guanya el 19è Premi de recerca Miquel Segura amb un treball sobre física quàntica
El Centre d’Atenció Primària Anton Borja tancarà per obres de millora a l’estiu
Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum
Una cercavila d’època commemorarà els 100 anys de l’arribada del tren